Ремонт на компютри, таблети, лаптопи

Гаранционен и извънгаранционен сервиз, поддръжка
ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ И ЛАПТОПИ по домовете
 • ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ И ЛАПТОПИ по домовете
 • * Ремонт и поправка на компютри по домовете ( на адрес ) могат да бъдат извършвани всеки ден, включително и събота и неделя.
  При извършване на компютърни услуги ( почистване на компютър от вируси, спайуеър, троянски коне и адуеър, инсталиране / инсталация на Уиндоус ХП, Виста, 7 ( Windows XP, Vista, 7 ), преинсталация / преинсталиране на Уиндоус, смяна, ъпгрейд и подмяна на компютърни компоненти, възстановяване на изтрита информация, диагностика на компютър / лаптоп, тест на памет, твърд диск, дънна платка, процесор, монтаж и демонтаж на компютърни части, почистване и профилактика, конфигуриране, настройка и асемблиране / сглобяване на компютърни системи, настройване и ъпдейт / ъпгрейд на компютри - настолни и мобилни ) , както и при поправка и ремонт на компютри при посещение на адрес ( посещение на място - по домовете ) се заплаща такса от 5 лв.
  Диагностика на компютър, компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата СА БЕЗПЛАТНИ !!!
  Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
  Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!
  За клиенти на абонаментнокомпютърно обслужване ( Абонаментна поддръжка на компютри ) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова