Ремонт на перални

Ремонт на електроуреди
Ремонт на перални Варна
 • Ремонт на перални Варна
 • Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни, микровълнови и готварски печки, керамични плотове, бойлери, ел. инсталации и други електроуреди.
РЕМОНТ НА ПЕРАЛНИ МАШИНИ ПО ДОМОВЕТЕ София
 • РЕМОНТ НА ПЕРАЛНИ МАШИНИ ПО ДОМОВЕТЕ София
 • Ремонт на перални машини по домовете в гр. София както и денонощни аварийни ремонти на други Ваши домакински електроуреди с гаранция за извършеният ремонт както следва :- Ремонт на перални машини* Indesit* Gorenije* Ariston* Bosh* Fagor* Hansa* LG SIEMENS* Teka* Whirlpool- Ремонт на печки- Ремонт на фурни /Всички модели /и за вграждане - Ремонт на керамични плотове- Ремонт на бойлери. Всички електроуреди ползват гаранция при ремонта : извън гаранционен сервиз както и ДЕМОНТАЖ И МОНТАЖ
 • 20 Лева
Ремонт на перални по домовете Бургас
 • Ремонт на перални по домовете Бургас
 • Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 година.
  Специализиран сервиз за битова техника - перални и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв. Резервни части за всички модели перални. Гаранция за ремонта от 3 до 12 месеца.
Ремонт на перални по домовете Варна
 • Ремонт на перални по домовете Варна
 • Ремонт по домовете на перални от изброените марки.

  Предлагаме бързо и качествено сервизно обслужване с влагане на надеждни резервни части, доставени от български и чужди вносители.

  Ремонтните дейности са насочени към отстраняване на проблема и дългосрочното използване на вашия уред. До закупуване на нови части се стига едва след изчерпването на възможностите за ремонтиране на отделните възли и детайли.

  Програмиране и препрограмиране на електронни платки за управление. Не бързайте да купувате нова и скъпа платка, преди да сме ремонтирали вашата.

  Посещенията по домовете са в удобно за клиента време.

  Извършваме консултации по телефона или на място в избран от вас магазин в реално време за избора на нова или втора употреба машина.

  Извършваме превод на документация и менюта за управление на перални, сушилни и комбинирани уреди.

  Можете да ни потърсите, за да свържем уреда към електрическата и ВиК мрежи.

  Нова услуга - отстраняване на котлен камък и налепи

  Защо да се направи?
  При употребата на пералнята е неизбежно отлагането на котлен камък и налепи, получени от неизплакнати перилни препарати. Освен котлен камък, по стените на казаните, барабаните и други труднодостъпни места на пералните се образуват отлагания, които са и причина за неприятен мирис.

  Какво и как се почиства?
  С новата услуга по химически начин, без да се разглобява нищо се премахват всички отлагания и налепи, както и котлен камък от неподвижните и движещите се части на Вашата пералня, отстранява се евентуална неприятна миризма.

  Колко продължава? Около час.
  Колко често да се прави процедурата? Веднъж в годината, в зависимост от честотата на използване на машината и качеството на перилните препарати.
Ремонт на перални машини по домовете в София
 • Ремонт на перални машини по домовете в София
 • При нужда от ремонт на перални, можете да се свържете с нас. Ние ще изпратим наш техник за перални. След като направи оглед той ще Ви информира каква е повредата и колко ще струва нейното отстраняване. Тогава ако си заслужава ще извършим ремонт на пералнята. Имайки предвид цените на този вид електроуреди, ние откровено можем да споделим, че поправката на повредената пералня, в повечето случаи излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред. Цената за ремонт на пералня не е фиксирано число което можем да кажем без да е направена диагностика. Цената зависи от сложността на извършеният ремонт и вложените части. Освен добра цена ние ще ви дадем и гаранция за качеството на нашите услуги! Ще имате възможност, от личен опит, да се убедите, че извършваме ремонт на перални бързо и сръчно, при това на добра цена.
 • 20 Лева
Ремонт на перални - посещения по домовете.
 • Ремонт на перални - посещения по домовете.
 • Фирма Ал Бел предлага:

  Специализиран ремонт на бяла и черна техника
  Доставка, монтаж и демонтаж на електроуреди, звънчеви и домофонни инсталации; стълбищно осветление
  Разполагаме със собствен сервиз, който обслужва всички райони на София:

  • Бързина на отзоваване при поръчка – на следващия ден;
  • Гаранция на извършения ремонт

  Сервиза предлага транспорт
 • 24 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова