Сервиз за ремонт на печки по домовете в София.

20 Лева
Референтен номер
RF738750
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
10.04.2017
Описание
За услугата
Имате нужда от сервиз за ремонт на печки по домовете в София? Попаднали сте на точното място! Ние от ВН Сервиз вече девет години извършваме ремонт на печки и котлони (Индезит, Аристон, Уърпул, Горенйе, Бош, Сименс, АЕГ, Електролукс, Зануси, Конелиано, Амика, Снайге и други марки), оставяйки след себе си безброй доволни домакини. Ремонтът на печка не е лесна работа въпреки това че те са изградени от прости апарати. Понякога точно те създават сложни аварии, които могат да затруднят дори и опитен техник.

В нашият сервиз извършваме ремонтът на готварската ви печка веднага на място с едно посещение. От опитът който сме придобили през годините, знаем кой са най-честите повреди и проблемни части, и това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.
Имайки предвид цените на този вид електроуреди, ние откровено можем да споделим с Вас, че поправката на повредена печка, винаги излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред. Доверете ни се и ще имате възможност от личен опит да се убедите в нашия професионализъм. Нашите знания, умения и дългогодишен опит ни позволяват да поправяме печки с различни повреди свързани с: електронни модули (платки), изгорели нагреватели, дефектирали ключове и терморегулатори, смяна на реотани на фурна и още много други.
Условия за поръчка
Как процедираме в нашият сервиз за ремонт на печки по домовете в София?

Сервиз за ремонт на печки по домовете в София. Електрически ключ за готварска печка Индезит Аристон.След като се заявите час, ние ще изпращаме техник които ще посети дома Ви и ще извърши оглед на повредената готварска печка или котлон. След като бъде извършен задължителен оглед и диагностика, Вие ще бъдете информирани какво е състоянието на повредения електроуред и колко ще Ви струва неговия ремонт.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 1096 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова