Ремонт на печки и фурни

Ремонт на печки и фурни Бургас
 • Ремонт на печки и фурни Бургас
 • Специализиран сервиз за битова техника - перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв.
Ремонт на готварски печки и фурни по домовете
 • Ремонт на готварски печки и фурни по домовете
 • Ремонт на всички марки готварски печки, вградени фурни и плотове.
  Когато забележите, че вашето ястие е недопечено отгоре или отдолу това е сигнал, че имате проблем с печката(фурната). Повредата може да бъде свързана с изгорял горен, долен или заден нагревател.
  При прегаряне на ястието ВИЕ имате проблем с терморегулатора (термодатчика). Възползвайте се от удобството вашия уред да бъде отремонтиран в дома ви, ако повредата е изгорял нагревател, ключ или датчик.
  Извършваме ремонт на печки и фурни:
  AEG, ARDO, HOTPOINT, ARISTON, BEKO, BLOMBERG, GORENJE, SILTAL, IGNIS, BOSCH, INDESIT, BOMPANI, CANDY, ELECTROLUX, WHIRPOOL, LG, SAMSUNG, ZEROWATT, ZANUSSI, FAGOR, FABER, MIELE, NEO, CROWN.
  Ако някои от степените на котлоните не се включват повредата може да е свързана с ключа или електронния модул за управление.
  Непрофесионалната намеса би довело до повишаване цената на ремонта.
Сервиз за ремонт на печки по домовете в София.
 • Сервиз за ремонт на печки по домовете в София.
 • Имате нужда от сервиз за ремонт на печки по домовете в София? Попаднали сте на точното място! Ние от ВН Сервиз вече девет години извършваме ремонт на печки и котлони (Индезит, Аристон, Уърпул, Горенйе, Бош, Сименс, АЕГ, Електролукс, Зануси, Конелиано, Амика, Снайге и други марки), оставяйки след себе си безброй доволни домакини. Ремонтът на печка не е лесна работа въпреки това че те са изградени от прости апарати. Понякога точно те създават сложни аварии, които могат да затруднят дори и опитен техник.

  В нашият сервиз извършваме ремонтът на готварската ви печка веднага на място с едно посещение. От опитът който сме придобили през годините, знаем кой са най-честите повреди и проблемни части, и това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.
  Имайки предвид цените на този вид електроуреди, ние откровено можем да споделим с Вас, че поправката на повредена печка, винаги излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред. Доверете ни се и ще имате възможност от личен опит да се убедите в нашия професионализъм. Нашите знания, умения и дългогодишен опит ни позволяват да поправяме печки с различни повреди свързани с: електронни модули (платки), изгорели нагреватели, дефектирали ключове и терморегулатори, смяна на реотани на фурна и още много други.
 • 20 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова