Шофьорски курсове Варна

650 Лева
Референтен номер
RF153954
цената е
крайна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.08.2017
Описание
За услугата
Категория С
Тази категория дава възможност на издържалите курса и успешно положили изпит да управляват моторни превозни средства, различни от тези в категории D1 или D, с допустима максимална маса над 3500 kg, но не по-голяма от 7500 kg, които са проектирани и конструирани за превоз на не повече от 8 пътници плюс водача.
Курсът преминава в теоретична и практическа част за кандидати над 18 години. Обучението се провежда в лекционните зали на Автошкола Василеви и е с обем 14 учебни часа. Кандидатите се запознават със спецификата на движение на превозното средство, като всички материали и пособия се осигуряват от компанията.
Практическите занятия са 20 часа и се провеждат в удобно за курсистите време, минимум 12 дни. Автомобилният парк включва IVECO ML 130 E и MERCEDES 1320.
Необходими документи:
Лична карта, шофьорска книжка, контролен талон (или акт), диплома за минимум основно образование, снимка (паспортен формат).
Внимание, добре е да се знае:
Според новата Европейска директива, професионалните шофьори на камиони и микробуси над 3,5 тона са длъжни да преминат курс за ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ, като допълнение към шофьорската им книжка. Тази квалификация се изисква във всички страни от Европейския Съюз и българските карти са официално признати в него.
Изключения:
Карта за квалификация на водача не се изисква:
– при извършване на превози на пътници и товари с превозни средства с конструктивна максимална скорост не по-висока от 45 km/h;
– при извършване на превози на пътници и товари, извършвани от Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи, Министерството на извънредните ситуации, Държавна агенция “Национална сигурност”, държавните предприятия “Строителство и възстановяване”, “Транспортно строителство и възстановяване” и “Съобщително строителство и възстановяване”, свързани с изпълнението на нормативно определените им публични задачи, както и от съюзнически и/или чужди въоръжени сили, преминаващи през територията на Република България и пребиваващи на нея;
– при извършване на превози на пътници и товари при бедствия, аварии и други извънредни ситуации;
– за управлението на превозни средства, използвани за обучение на кандидати за придобиване на свидетелство за управление на моторно превозно средство или карта за квалификация на водача;
– за управлението на превозни средства, преминаващи през пътни изпитания за целите на техническото развитие, ремонт или поддръжка, или нови или възстановени превозни средства, които още не са пуснати на пазара;
– за управлението на превозни средства, използвани за лична употреба, с нетърговска цел;
– за управлението на превозни средства, превозващи материал или оборудване, необходими на водача за извършване на неговата основна дейност.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 569 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова