Интериорен дизайн

Интериорн дизайн София
 • Интериорн дизайн София
 • КОМПЛЕКСНИ услуги
  Специално разработените пакети включват всички необходими компоненти от един идеен или работен интериорен проект.

  Избирайки някой от предложените варианти, може да сте сигурни, че ще получите комплексна услуга на най-добра цена.
  Всеки пакет включва:
  – професионална консултация

  – архитектурно заснемане

  – функционално зониране

  – интериорни визуализации

  – продуктов списък
Интериорен дизайн София
 • Интериорен дизайн София
 • Студио за интериорен дизайн КРЕАТЕЛИЕ предоставя професионална помощ в сферата на вътрешния дизайн за обекти в София и извън града – консултантски услуги, интериорно проектиране, мебелен дизайн, авторски надзор, организиране на ремонтни и монтажни дейности.
  КРЕАТЕЛИЕ предлага индивидуални решения за функционалната организация, естетическото оформление и декорация на най-различни жилищни обекти и обществени пространства в цялата страна – апартаменти, къщи, търговски обекти, заведения, офиси, хотели.
Интериорен дизайн София
 • Интериорен дизайн София
 • Представяме Ви новата ни услуга - интериорен дизайн. Концепцията е да дадем нов живот на дома или работното Ви място, като освежим и разнообразим интериора, реставрираме част от старите мебели за да спестите от покупката на нови, като запазим сантименталните за Вас неща. Ако старото обзавеждане Ви е омръзнало, можем да изработим изцяло ново,
  Цените са достъпни и изключително преференциални. При интерес не се колебайте да ни пишете!
  При поръчка на 5 или повече наши мебели - БЕЗПЛАТЕН интериорен дизайн!!!
Интериорен дизайн Габрово
 • Интериорен дизайн Габрово
 • Ако искате Вашето пространство да изразява Вашата индивидуалност, то трябва да му дадете нещо от себе си. “Фореста мебел” е проводникът на добрите идеи в дома, офиса, магазина или хотела Ви. Ние ще направим Вашите представи хомогенна част от интериора със специално изработени за Вас мебели. Като се съобразяваме с пространството и с Вашите индивидуални изисквания, ще разработим за Вас подробни чертежи на цялото пространство и новото Ви обзавеждане, след което ще преминем към реализацията.
Интериорен дизайн „Моми Студио” София
 • Интериорен дизайн „Моми Студио” София
 • МОМИ СТУДИО проектира интериорен дизайн. Създадено e от дизайнер Антония Саранеделчева.
  Нейната професионалната реализация се развива в няколко архитектурни и рекламни ателиета.
  През 2010 г. създава собствено студио за интериорен дизайн „Моми Студио”.

  Философията ни за проектирането на интериора идва от разбирането ни, че "домът е такъв, какъвто е човека". Проектите ни прилягат на характера на собственика. Неговата индивидуалност, артистичност, житейски разбирания. Обсъждаме с търпение стиловите му и цветови предпочитания и съобразяваме проекта ни спрямо тях. Придаваме му нашия професионален и творчески почерк. Така постигаме непреходност в проектирания от студиото вътрешен дизайн.

  Авторският надзор от дизайнера, постига всеки детайл от интериора да бъде доведен до най-добрия резултат. Връзката клиент, изпълнител, дизайнер е много важна, за да имаме възможно най-доброто изпълнение на проекта!  За Антония Саранеделчева


  Образование:
  Антония Саранеделчева завършва средното си образование през 1998 г. специалност „Продуктов дизайн” в Художествената гимназия, гр. Казанлък. През 2004 г. завършва висшето си образование в Национална Художествена Академия, специалност „Пространствено оформление”.  Награди:

  През 2017г. печели трета награда на журито и първа награда на публиката в категория "Малкото жилище" с интериор Ноктюрно в конкурса "Къща на годината 2016" на сп. "Идеален дом"

  През 2005 г. участва в конкурса на АрхЛИБРИ, Design 2005, в две категории — мебелен и интериорен дизайн. Печели специалната награда с проекта си „Делика" на швейцарската организация SIPPO — „Най-добър млад дизайнер 2005”.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова