Строителни услуги

Архитектура и проектиране, Боядисване, ВиК проектиране и ремонт, Дограма, щори, тенти и сенници, Електрически инсталации, електрически аварии, Заваряване, Кърти, чисти и извоза, Ламперия, Лепене на плочки, теракот, гранитогрес, Лепене на тапети, Мазилки, Навеси, беседки, шатри, Огради, парапети, прегради, Окачени тавани, Осветление, ключове и контакти, Отстраняване на течове и отпушване на канали, Паркет и ламиниран паркет, Паркет и ламиниран паркет, Подови настилки, Ремонт на бани, Ремонт на бани,     Ремонт на кухни, Ремонт на кухни, Ремонт на покриви, улуци и водосточни системи, Сайдинг, Сглобяеми къщи, Слагане на гипсокартон, Строителство на сгради, Топлоизолация и хидроизолация, Шпакловка и замазка.
Вътрешен ремонт София Шпакловка
 • Вътрешен ремонт София Шпакловка
 • Ние сме бояджии - майстори шпакловка, шпакловка гипс, Фина шпакловка правиме я на цени 4-6лв кв.м/завършено/ при ново строителство 100% без шупли и драскотини, качествени бояджийски услуги стени и тавани от 2-00- 2.50 лв кв.м 1-2 ръце, обръщане /подмазване/ на прозорци 8лв м лин, подова замазка, поставяне - теракота, фаянс, гранитогрес, изкуствен камък, ламиниран паркет, монтаж гипсокартон, окачени тавани, преградни стени, топлоизолация с вата, кратки срокове
 • 5 Лева
Озеленяване и декорация София
 • Озеленяване и декорация София
 • комплексно проучване, проектиране и изграждане на паркове и градини;
  интериорно и екстериорно озеленяване на хотели, ресторанти, търговски обекти,
  зимни градини, тераси, частни дворове, парцели и вили;
  проектиране и изграждане на скални кътове, алпинеуми, водни ефекти, покривни градини, декоративни настилки, перголи, мостчета и други декоративни елементи;
  проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи;
  реконструкция и обновяване на изградени вече градини;
  професионално затревяване;
  подготовка на терена и полагане на чим;
  декоративна растителност, кашпи, градинска мебел;
  Ние предлагаме професионална поддръжка за вашата градина:

  цялостна грижа за тревата /косене, торене, аериране и вертикулиране, пръскане с хербециди за премахване на плевели, окантяване и валиране/;
  подрязване на живи плетове, групи и масиви от храсти;
  плевене и прекопаване;
  оформяне на корони на дървета;
  провеждаме борба с вредители- пръскане с инсектициди;
  засаждане на сезонни цветя;
  изготвяме индивидуални програми за поддръжка-според нуждите и вида на градината и желанието на клиента.
  В нашите магазини за цветя вие можете да намерите:

  богат избор от сакссийни растения;
  свежи цветя, стилни букети и аранжировки;
  керамика и сувенири;
  аранжировки със сухи и изкуствени цветя.
  Можете да изберете и поръчате:

  вашия сватбен букет,бутониера, украса за вашата сватба, аранжировка от свежи цветя за лимузината в празничния ден;
  украса за вашето фирмено парти, коктейл, годишнина от сватбата или юбилей, прием, кръщене, рожден ден, абитюриентски бал, всяко официално събитие;
  украса за Великден, Цветница, Коледа и Нова година;
  Предлагаме доставки на адрес.

Озеленяване на двора и градината София
 • Озеленяване на двора и градината София
 • ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ
  Ландшафт Проект ЕООД извършва услуги в областта на озеленяването и ландшафтната архитектура. Дружеството е създадено, за да осигури на клиентите си пълен спектър от ландшафтно архитектурни дейности, като акцентира върху елементите от креативния дизайн, ландшафтната екология и развитието на културният ландшафт.
  Работата ни, както в България, така и в чужбина допринася за създаването на комфортна среда, съчетавайки много култури и етноси в себе си. Разнообразният екип от професионалисти включва експерти, които успяват да създадат дизайн, надграждайки и развивайки работата на останалите специалисти като архитекти, геодезисти и инженери.
  Вече повече от 10 години се стремим да удовлетворяваме желанията на клиентите, работим с утвърдени специалисти и държим на прецизността в изпълнението на нашата работа. В проектите си залагаме на уникален дизайн, съобразен със средата, комфорт и практичност.
Проектиране на дворове и градини София
 • Проектиране на дворове и градини София
 • Незабележимото преминаване от едно място на друго, от улицата в двора, от къщата в градината, преминаването от една обстановка в друга – всичко това определя задачата на ландшафтните архитекти. Със своята работа те са способни да впишат всеки архитектурен елемент в рамките на съдържащото го пространство.

  Съвременната ландшафтна архитектура фокусира вниманието си върху нуждата от биологично разнообразие , съдържателен дизайн и по-малка консумация на ресурси. За нас е предизвикателство да създаваме места, на които хората да могат да се събират, да почиват пълноценно и да се наслаждават.Нашите ландшафтни архитекти подхождат индивидуално към всеки обект, като се съобразяват с желанията на клиента, конкретните природни дадености на терена и най-актуалните тенденции в проектирането. От идейните скици до готовия работен проект сме на разположение да обсъждаме заедно вашите идеи, за да гарантираме превръщането на двора Ви в желаното естетично пространство допълващо вашия дом.
  „Паркоустройство и флора – С” ЕООД изготвя и съгласува проекти по част Паркоустройство и благоустройство в инвестиционното проектиране.

  Ландшафтните архитекти на фирмата са членове на КАБ с пълна проектантска правоспособност.
Озеленяване на дворове и градини София
 • Озеленяване на дворове и градини София
 • Строежът на градини и паркови площи обхваща голям брой строителни дейности от различно естество: вертикална планировка, строеж на благоустройствени съоръжения, строеж на водни площи, озеленителни работи, строеж на архитектурни елементи и скулптурна украса.Всички тези работи се изпълняват на следните етапи с оглед на техническите и икономическите изисквания на съвременното зелено строителство:

  Трасиране на алейната мрежа на място
  Моделиране на терена по плана за вертикална планировка
  Изграждане на подземните съоръжения – напоителни системи, дренаж, осветление и др.
  Строеж на алеи и площадки
  Строеж на архитектурни съоръжения- тераси, басейни, беседки
  Обработка и подобряване на почвата
  Засаждане на дървета , храсти и перенни цветя
  Устройство на тревни площи
Доставка и засаждане на градински растения София
 • Доставка и засаждане на градински растения София

 • „Паркоустройство и флора – С“ ЕООД е фирма специализирана в изграждане на зелени площи, производство на декоративна растителност, поддръжка на градини и паркови площи, проектиране на обекти на ландшафтната архитектура.

  Дългогодишният опит на фирмата гарантира професионално отношение и коректност към всеки клиент. Екипът ни включва квалифицирани ландшафтни архитекти и озеленители. Разполагаме със собствено оборудване от професионална градинска техника, необходима за качествената поддръжка на зелените площи.
  Декоративна растителност


  Основна дейност на „Паркоустройство и флора – С” ЕООД е производството на висококачествена растителност. Имаме разсадник на територията на гр. Банкя, специализиран в контейнерно отглеждане на декоративни храсти. Той разполага с вкоренилище и площи за доотглеждане, изградени по най-съвременна технология и осигуряващи отлични условия за развитие на растенията. Изграденото автоматизирано напояване и системата за засенчване способстват за отличните микроклиматични условия на територията на разсадника.

  Отглежданите от нас декоративни храсти се размножават предимно вегетативно, което гарантира запазването на качествата на съответния вид. Контейнерното доотглеждане на вкоренените растения осигурява висока прихващаемост при засаждане независимо от сезона и конкретните климатични условия.  Контейнерното отглеждане на декоративни храсти осигурява формирането на добре развита коренова система – гаранция за 100% прихващаемост на нашите растения, независимо от сезона на засаждане.
Ландшафтен дизайн София
 • Ландшафтен дизайн София
 • Преди да пристъпим към проектния процес , сме длъжни да се запознаем с особеностите на обекта – релеф , осветенност , състав на почвата , налични водоизточници , съществуваща растителност и др.  Въз основа на получената информация , разработваме идейно предложение – предварителен проект в който е представено композиционното решение . След съгласуването му с възложителя , преминаваме към изготвянето на проектната документация .  Проектната документация в включва : Идеен проект ; Проект за вертикално планиране ; Дендрологичен проект ; Посадъчен чертеж ; Триизмерни визуализации ; Схема на осветлението ; Архитектурни детайли ( беседки , перголи , водни площи и др.)
Подова настилка и стенна облицовка София
 • Подова настилка и стенна облицовка София
 • Декинг

  Дърволекс

  Подова настилка и стенна облицовка. Представлява дървесно – полимерен композит получен от комбинацията на дървесни фибри и високоустойчива пластмаса. Модерните подови настилки DARVOLEX съчетават естетиката, комфорта и уюта на естествената дървесина с трайността и здравината на пластмасата. Използвани интериорно или екстериорно, поставени на пода или стените, заложени според модерен или по-традиционен архитектурен дизайн, продуктите предоставят неизброими възможности. Възможности, които ще нарастват още повече в бъдеще с непрекъснатото обогатяване на нашия продуктов каталог.


  Предимствата на Darvolex :

  • Лесна подръжка . Настилката няма нужда да се импрегнира , лакира , байцва или боядисва , почистването става само с вода;

  •Дълговечност .Силна устойчивост на всякъкви външни условия. Не променя външния си вид и формата , не гние и не се цепи .

  • Лесен и бърз монтаж . Специална система за закрепване на профилите , позволява възможност за разглобяване при необходимост без да се поврежда материала.

  • Екологичен продукт който постига 100 % усещане за дървесина , на вид , на допир и на аромат .

ВИК УСЛУГИ София
 • ВИК УСЛУГИ София
 • ВИК УСЛУГИ ВОДОПРОВОДНИ АВАРИЙНИ УСЛУГИ
  – подмяна на части от ВиК мрежата;
  – ремонт на запушени тръби, тоалетни чинии, сифони;
  – отстраняване на течове подмяна на спукани тръби;
  – монтаж и демонтаж на бойлери. тоалетни, перални, мивки спирателни кранове и батерии;
  – изграждане на нови инсталации.
  -Посещение от квалифициран специалист
  -Специалист по домовете.
  http://avaria.bg
ЕЛЕКТРОТЕХНИК София
 • ЕЛЕКТРОТЕХНИК София
 • ЕЛЕКТРОУСЛУГИ-ЕЛЕКТРОТЕХНИК-ЕЛЕКТРОТЕХНИЧЕСКИ УСЛУГИ
  Електротехник по домовете
  изграждане, ремонт, Поддръжка и ремонт на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти;
  – елелектрическо табла, дефектно токови защити, захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление, стълбищно осветление, фотоклетки, таймери и др.;
  – изграждане и ремонт на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти;
  – ремонт на електросъоръжения.
  Проверка на електро инсталацията за евентуално прикачане и нарушаване на схема разкриване на кражби.
  -Посещение от квалифициран електротехник
  -Електротехник по домовете.
  http://avaria.bg
Проектиране на електрически инсталации София
 • Проектиране на електрически инсталации София
 • ПРОЕКТИРАНЕ И КОНСУЛТИРАНЕ НА ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИИ ОТ КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОТЕХНИК
  – проектиране на електрически инсталации в сгради:
  – всички видове електро инсталации в промишлени, обществени и жилищни сгради
  – всички видове електрически табла за офисно, жилищно и промишлено строителство;
  – интериорно осветление;
  – проектиране на слаботокова инсталация;
  – пожаро известителни системи;
  – звънчево домофонни системи;
  – сигнално охранителни системи.
  -Посещение от квалифициран електротехник
  -Електротехник по домовете.
  http://avaria.bg
Доставка и монтаж на аудиодомофонни системи София
 • Доставка и монтаж на аудиодомофонни системи София
 • Аудио домофонни системи NIPPON
  Индивидуален домофонен апарат
  Размери за монтаж:174(L)x81(W)x49(D)mm
  Двупроводна връзка с аудио или видео домофонно табло – RVV2x0.3
  Съвместим с аудио и видео домофонна система.

  Входно домофонно табло
  Панелът е пригоден за вътрешен и външен монтаж издържайки на променливи атмосферни условия и замръзване.
  Системата е снабдена със светодиоди и дава възможност за лесна идентификация през нощта.
  Външното табло е изработено от алуминий.
  Възможност за включване на ел.брата.

  Комутационен и енергозахранващ блок(домофонна централа)
  Захранващ модул: DC12V
  Размери:124(L)x90(W)x70(D)mm
Доставка и монтаж на видеодомофонни системи София
 • Доставка и монтаж на видеодомофонни системи София
 • Видео домофонни системи NIPPON
  Индивидуален домофонен апарат
  5'' TFT цветен видеодомофон с високоговорител;
  шест проводна връзка; размери: 222(L)x200(W)x66(D)mm;

  Входно домофонно табло
  Алуминиево видеодомофонно табло.
  Предназначено за вграждане в стена.
  Панелът е снабден с отделни бутони за всеки един апартамент и надписи, които дават възможност за написване на ползвателите.
  Възможност за включване на електрическа брава

  Комутационен и енергозахранващ блок(домофонна централа)
  Захранващ модул - DC 18V;
  размери: 124(L)x90(W)x70(D)mm;
Електронно заключване на входни врати София
 • Електронно заключване на входни врати София
 • Фирмата предлага цялостни решения за Вашата сигурност, като извършва консултации, проектиране, доставка и монтаж на системи за контрол на достъпа и работното време, домофонни системи,сигнално-охранителна, и видео-наблюдателна техника .За да отговорим на високите пазарни изисквания залагаме преди всичко на качеството, надеждността, широкия диапазон на приложение и доброто съотношение цена-ефективност-качество.
  Ние се стремим да отговорим на потребностите на нашите клиенти, като предлагаме услуги, оборудване, технологии, решения и проекти за изграждане на системи с изключително висока степен на сигурност, създаващи удобство и самочувствие за потребителя.
  Работим със сериозни партньори, производители и вносители на висококачествено оборудване, което гарантира на нас и клиентите ни голяма надеждност. А опитът ни дава смелост да направим гаранцията на някои от продуктите ни 10 години.
  Благодарение на висококачествените услуги и добрите препоръки от настоящите ни клиенти, разширяваме дейността си много бързо.


  Не се колебайте да направите запитване на нашите телефони или email адрес.
Изграждане ва външни ел. инсталации София
 • Изграждане ва външни ел. инсталации София
 • Полагане и подвързване на захранващи кабели - подземно и въздушно в т.ч. по френски способ с усукани кабели
  Монтиране и подвързване на касетъчни шкафове
  Направа на парково, градинско и фасадно осветление
  Полагане на захранващи линии за жилищни и стопански сгради
  Монтиране на автоматични прекъсвачи, сензори за движение, фоторелета
 • Страница от 7
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова