Наем на автомобил за събитие
 • Наем на автомобил за събитие
 • За Вашите специални моменти, за да бъдат незабравими, класни и очарователни и защото за нас е важно детайлите да бъдат изпипани. Наемете луксозен автомобил за вашият празник или фирмено събитие, рекламен или музикален клип. Бъдете неотразими! Свържете се с нас и ние ще изготвим оферта съобразно изискванията Ви!
Автомобил с шофьор - трансфери от/до Летище София
 • Автомобил с шофьор - трансфери от/до Летище София
 • Защото смятаме, че заслужавате най-доброто, представяме на вашето внимание нашите луксозни автомобили. Ние имаме грижата бързо и безопасно да Ви трансферираме (Вас и/или Вашите гости) от/до Аерогара София от/до избрана от Вас точка на страната. Автомобилите ни се наемат с шофьор и са обородувани с всички възможни екстри за моделите. В цената са включени, гориво, безплатен интернет, освежаващи напитки в зависимост от броя на пътниците, застраховка. За трансфери извън гр. София изготвяме индивидуални оферти.
 • 40 Лева
Пътнически бус под наем София
 • Пътнически бус под наем София
 • Пътнически бус под наем. СITROEN Space Tourer на най ниски цени
  Пътнически Бус под наем- Ситрое Спейстурер 2017г.
  2,0 дизел -150к.с. Wifi,220v. адаптор.
  Оборудван е със климатик в цялата зона и отделен контрол отзад.
  Седалки 7+1, еър бег. Температурните сензори, автоматичната климатична и вентилационна система в кабината създават комфортна среда за водача и пътниците. ЛСД дисплей и Босе озвучаване Ситроен Спейстурер 2017е една от най-удобните и луксозни марки автомобили под наем.
  Изключително богато оборудване и високо ниво на лукс.
  .www.vsichkopodnaem.com-ЛЮЛИН срещу м-н ’PRAKTIKER”
  Цена 80 лв. за 24 часа при наемане за месец.
Бусове под наем и трансфери София
 • Бусове под наем и трансфери София
 • Лицензиран превозвач и туристическа агенция (ВИ Травел ООД) предлага коли /3+1/, бусове /8+1 места/ и автобуси /19+1 места/ под наем със и без шофьор за превоз в страната и чужбина. Фирмата разполога с шофьори и екскурзоводи с английски език, съдейства при организирането на фирмени мероприятия с логистика, летищни трансфери и туристически обиколки на забележителностите в България. Качество и коректност, гъвкавост и надеждност.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова