Лазерно отстраняване на пигментни петна Русе

Референтен номер
RF354065
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
ND YAG ПИГМЕНТАЦИЯ
Какво представлява процедурата лазерно отстраняване на пигментни петна с Nd YAG?

Принципите за отстраняване на хиперпигментите с Nd YAG лазер наподобява отстраняването на татуировките, тъй като хиперпигментацията на кожата е един вид естествен биотатуаж. Меланинът ефективно поглъща лазерните импулси с дължина на вълната 532 nm. Но понякога за разрушаването му се използва и инфрачервеното излъчване с дължина на вълната 1064 nm.
Какво се случва по време на процедурата?

По време на процедурата цветът на пигментацията се засилва и в зоната на лазерното въздействие се забелязва лек оток, понякога и кръвонасядания. В продължение на около седмица пигментацията постепенно изсветлява. По време на процедурата не се налага обезболяване.

Колко време трае една процедура?

Времетраенето е в зависимост от големината на участъка, който се лекува. При ограничени пигментни петна обработката трае няколко секунди, при обработване на цяло лице, за отстраняване на дифузни пигментации процедурата продължава около 30 минути.

Колко процедури са необходими?

Обичайно за отстраняването на ограничено пигментно петно са достатъчни около 2-3 процедури. За отстраняване на дифузни пигментации са необходими 5-6 процедури като се обработва цялото лице.Също така колко процедури ще са нужни зависи от това колко тъмно е пиментното петно.
Кога могат да се извършват тези процедури?

По време на силна слънчева активност не се третират хиперпигментации на кожата. Най-благоприятния сезон за такива процедури е от октомври до април.

Трябва ли да се полагат по специални грижи след процедурата?

Непосредствено след процедурата се прилагат подхранващи кремове. Нанасяне на грим се допуска веднага след процедурата. По време на курса от процедури задължително условие е използването на слънцезащитни продукти и избягването на солариум.

Успешния курс за отстраняване на хиперпигментация на лицето не изключва появата на рецидиви затова е необходимо третираната зона да се пази изключително много особено през летния период.

Резултат се забелязва още след първата процедура.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 264 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова