ОТСЛАБВАНЕ С ЛИПОЛАЗЕР Русе

Референтен номер
RF903652
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
ОТСЛАБВАНЕ С ЛИПОЛАЗЕР
ЛИПОЛАЗЕР – СТОПЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИ
Какво е Липолазер?

Технологията липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол. Благодарение на този процес, тези молекули преминават през отворите на клетъчната мембрана навън и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.Всъщност процедурата с липолазер е неинвазивна лопосукция за отслабване и оформяне на тялото. Дължината на вълната на лазера е 650nm.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 – 4 см обиколката след всяка една терапия. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема. Препорачително е да се направят 8 процедури в продължение на 4 седмици,т.е. по 2 на седмица. А ако проблема е по сериозен може процедури да се правят през ден.

На кои зони може да се прави ?

Една процедура липолазер продължава 20-30 минути и то само на две от изброените зони по избор: седалище, корем, бедра-вътрешна част, бедра-външна част, бричове, паласки, колена,ръце,прасци. Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи курсът от терапии на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това магат да се правят и други зони.

Какво се препоръчва след такава процедура?

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.

* В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки!

Какво можем реално да очакваме след като се подложим на Липолазер?

Липолазера разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.

При кои случаи е противопоказна процедурата?

Процедурата е противопоказна при: деца и подрастващи, високо кръвно налягане, злокачествено заболяване, бременност и кърмене, висока температура, сърдечни заболявания, менструален период, чернодробно заболяване (хепатит, цироза),епилепсия, хора с метални импланти и пейсмейкъри.

Предимства на новата технология ЛИПОЛАЗЕР:

1.Напълно безболезнени и безопасни процедури

2 Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка

3.Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините

4.Постигат се бързи резултати,видими още след първата процедура-обиколката намалява с 1 до 4 см

5.Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.

6.Новата технология реално и трайно редуцира маз
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 265 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова