Перманентен грим

ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ СОФИЯ
 • ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ СОФИЯ
 • ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ, КОСЪМ ПО КОСЪМ.
  ‘Косъм по косъм’ е процедура, която сгъстява и удължава естествените ви мигли.
  Тази процедура става все по предпочитана от жените, защото е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли.

  Жените основно избират тази процедура, защото не може да се направи разлика между изкуствено поставените и естествените мигли. Друг голям плюс на този вид удължаване и сгъстяване, е че може лесно да се поддържа във времето, при това на ниска цена.

  Можете да забравите и за използването на спирала, след поставянето на новите мигли, което също е плюс.

  Поставянето на мигли косъм по косъм определено се избира от предвидливите дами, които искат да изглеждат максимално добре, като по естествен начин да подчертаят излъчването и красотата си, на достъпна цена.
Удължаване на мигли
 • Удължаване на мигли
 • D - Russian Volume Lashes
  Това е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли.

  Различава се от класическия метод “косъм по косъм” по това, че към всеки ваш косъм се вграждат по 3, вместо по един допълнителен. Вложеното време и брой мигли зависи изцяло от гъстотата на вашите собствени, затова и цената може да варира от 120 до 150 лв. Препоръчва се след третата седмица да се направи поддръжка за добавяне на липсващи косъмчета, която се заплаща също според вложеното време (50-60-70 лв).

  Резултатът е изключително гъсти, меки и красиви мигли!
Професионален курс по фризьорство и козметика
 • Професионален курс по фризьорство и козметика
 • Национална школа за фризьорски и козметични услуги към “Интернешънъл унивърсити холдинг” оод притежава лицензия № 2015121268 от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България.
  Школата е член на Асоциацията на малките и средни предприятия от индустрията за красота и здраве амспикз
  Заповядайте при нас.
 • 1-200 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова