Перманентен грим

ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ СОФИЯ
 • ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ СОФИЯ
 • ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ, КОСЪМ ПО КОСЪМ.
  ‘Косъм по косъм’ е процедура, която сгъстява и удължава естествените ви мигли.
  Тази процедура става все по предпочитана от жените, защото е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли.

  Жените основно избират тази процедура, защото не може да се направи разлика между изкуствено поставените и естествените мигли. Друг голям плюс на този вид удължаване и сгъстяване, е че може лесно да се поддържа във времето, при това на ниска цена.

  Можете да забравите и за използването на спирала, след поставянето на новите мигли, което също е плюс.

  Поставянето на мигли косъм по косъм определено се избира от предвидливите дами, които искат да изглеждат максимално добре, като по естествен начин да подчертаят излъчването и красотата си, на достъпна цена.
Перманентен грим 3D мигли
 • Перманентен грим 3D мигли
 • Това е едно уникално решение за всяка дама, чието ежедневие е много динамично, а всяка минута – ценна. Миглите изглеждат изящно подредени, разкошни и пърхащи, а Вие сияйна и готова да покорите всеки със съблазнителния си поглед.
  Това са копринени мигли с различна дължина и дебелина, които се поставят 2-3 или повече в снопче с помощта на специално лепило за Вашите собствени косъмчета. Изглеждат много естествено, Вие спестявате от времето си за спирала. Идеално решение за почивка на море или басейн. Трайността им е от 20 до 40 дни. Желателно е между тях да се направи подръжка.
 • 150 Лева
Перманентен грим устни
 • Перманентен грим устни
 • С напредване на възрастта, устните започват да губят своите очертания и т.нар. „арка на Купидон” изчезва, появяват се вертикални бръчици, а силните очертания започват да се излющват.

  Ъгълът на устните пада, а червеният цвят претърпява намаляване на пигментацията. Чрез дермопигментацията могат да се коригират тези недостатъци и да се придаде една младежка форма на „арката на Купидон” повдигайки леко ъглите посредством новия контур и увеличавайки леко интензитета на червеното.

  С постоянната черта на контура ще се избегне непрекъснатото гримиране с червило, което се губи между бръчиците и придава един синилен (безформен) вид на устните. За целта се подбира цвят най-близък до естествения червен. Обикновено той е с един тон по-силен, отколкото цвета на устните и винаги е близко до съвършената извивка на собствените устни.

  Този метод успешно може да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикатрикси и белези от изгаряния по тях.

  Използват се само медицински пигменти. Във всички случаи, след направената корекция, устните придобиват една по естествена форма и по поддържан вид.
 • 294 Лева
Перманентен грим вежди
 • Перманентен грим вежди
 • Корекцията на веждите чрез дермопигментация е една от най-търсените процедури. Този метод позволява да се изрисуват липсващи вежди, вследствие на тотална алопеция, химиотерапия или пилинг, да се подсилят избелели и оредели вежди и да се придаде един блясък на погледа, в борбата срещу стареенето, повдигайки височината на външния ъгъл на веждата, за маскиране на евентуални цикатрикси или корекция на краищата при дефекти.

  Възстановяването на вежди, вследствие на алопеция дава много добри резултати.

  Във всички случаи, след една дермопигментация, веждите придобиват един по поддържан вид и придават на погледа по-голяма изразителност и блясък.
 • 160 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова