Професионален грим

Професионален гримьор, София
 • Професионален гримьор, София
 • Здравейте, казвам се Маргарита Колева -професионален гримьор. Родена съм на 31 декември 1988г. в гр. София. През 2007 година завърших средното си образование в Средно художествено училище по приложни изкуства” Свети Лука”- София, специалност художествен текстил. След което през 2014 година получих магистърското си обучение в „Технически университет”-София със специалност „Дизайн на рекламни продукти”. Като вече завършил художник и дизайнер имах своя опит във фирми свързани с това, но с времето разбрах, че може би това с което се занимавах не бе моето. И така дойде идеята, да развия своето хоби (грима), за да се превърне в моя професия, защото няма по-хубаво нещо от това работата да ти носи удоволствие и удовлетворение. Като млад, позитивен и амбициозен човек , с разчупено и иновативно мислене спрямо изкуството, започнах да практикувам и експериментирам в гримирането все повече и повече. Гримът се превърна в моя страст. Притежавам диплома за професионален гримьор издадена от „Министерство на образованието и науката” валидна за целия ЕС. В момента работя с клиенти на свободна практика. Участвала съм и в екипа на някои музикални и кино продукции на родни звезди. Изработвам гримове за различни официални поводи, като стиловете са: вечерен опушен грим, дневен бюти грим, сватбен грим и абитуриентски грим, както сценичен и арт грим. Работя с висококачествени професионални продукти на световнo известни и водещи козметични фирми, занимаващи се с грим: ( Kriyolan, Inglot, M.A.C, Lorea’l и др.) През своята практика разбрах, че да си художник-гримьор е трудна задача, при някои е вътрешна дарба, а други са привлечени от това, и чрез много труд са постигнали своите успехи. Да си гримьор е творчество и чувство за красота, а талант е да откриваш очарование навсякъде, дори в безлични неща. Усещането за естетика е начална стъпка към гримирането. Останалото е прецизност, точна ръка, доза фантазия ,упорита работа и време посветено на това изкуство. Индивидуалният подход и внимание към всеки клиент е голяма част от това да бъдеш професионалист. Днес се радвам на своите клиенти, на които открито мога да предложа идеите и услугите си. Благодаря им, че ме правят част от своите специални моменти и празници, вярват в мен и се доверяват на моя усет за естетика и красота.
  http://megimakeup.bg/
Професионален курс по фризьорство и козметика
 • Професионален курс по фризьорство и козметика
 • Национална школа за фризьорски и козметични услуги към “Интернешънъл унивърсити холдинг” оод притежава лицензия № 2015121268 от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България.
  Школата е член на Асоциацията на малките и средни предприятия от индустрията за красота и здраве амспикз
  Заповядайте при нас.
 • 1-200 Лева
Професионален грим София
 • Професионален грим София
 • Гримът е нещо, което не всеки използва в ежедневието си или, дори да го ползва, уменията му да подчертае красивите си черти и да скрие недостатъците си, са базови. Ето тук се проявява ролята на професионалния гримьор! Дали за събитие, сватба, бал или просто среща, професионалният грим е нещо, което ще накара хората около нас да ахнат от възхищение, ще повдигне настроението и самочувствието ни!

  Професионален грим за всеки повод!
  София
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова