Летни лагери за деца и тийнейджъри

Референтен номер
RF587634
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
21.04.2017
Описание
За услугата
По-дружелюбни, по-заредени, по-самоуверени!

За да изградят здравословни навици на живот децата се нуждаят от подходяща среда - среда, която е непринудена, изпълнена с игривост и забавление, среда в която има комбинация на любов и загриженост, в комбинация с правила.

Детските лагери на Изкуството да живееш поднасят на децата точно такава уникална атмосфера на забавление и научаване.
Програмата по време на лагерите на децата е изцяло запълнена от сутрин до вечер с упражнения, динамични игри, забавление с музика и танци, творчески дейности и обучение в развитие на човешки ценности като помагане на другите, поемане на отговорност за себе си и за останалите, приемане на предизвикателствата в живота с усмивка, дружелюбност, уважаване на себе си, родителите и учителите си, и много други. Програмата се ръководи от специално обучени и квалифицирани инструктори на Изкуството да живееш. Освен основните водещи на лагера, на всеки пет деца имаме по 1 възрастен обучен асистент, като се обръща индивидуално внимание на всяко дете.

По време на детските лагери на Изкуството да живееш на децата не им остава време да гледат телевизия или да играят на видео игри на телефоните и лаптопите си. И макар да им е трудно в началото след първия ден, те изцяло се потапят в тази динамична и нова среда за тях, и в края на лагера им е трудно да се разделят с новите си приятели от цялата страна. Децата, които са преминали през 1 или особено 2, или 3 лагера на Изкуството да живееш, са много по-устойчиви психически на емоционалните предизвикателства в живота, са по-отговорни, по-усмихнати и по-осъзнати.

Лагерите това лято ще се провеждат в Wellness хотел Соня, гр. Павел баня.

Целта на лагерите е да направи свитите в себе си и срамежливи деца, по-отворени и динамични, а по-агресивните и буйни деца, по-чувствителни и осъзнати. Успехът на лагерите се състои в изграждането на деца, които не губят своята усмивка и дух в трудните ситуации.

Лагерите за деца биват два вида според възрастта на децата: от 2 до 7 клас децата участват в ART Excel лагер, а от 8 до 12 клас тийнейджърите участват в YES! лагер.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр. София, кв. Бели Брези, ул. Нишава, бл. 11
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 413 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова