Модерен балет за деца София

Референтен номер
RF134887
цената е
на час
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
15.11.2018
Описание
За услугата
В Балетна школа „Амелия“ се обучават деца на възраст от 5 до 12 години. Школата гарантира качество и професионализъм в обучението по класически балет, модерни и характерни танци. Създател и хореограф на школата е Боряна Николова – квалифициран педагог с опит в работата с деца.

Балетът осигурява основата за всички други танцови форми. Затова той е най-труден и най-дисциплиниран, но и най-пъстър и благодатен. Нашата основна цел е не само да развием музикалността, координацията и танцувалността у децата, а и да изградим любов към изкуството.

Децата, занимаващи се с балет имат по-добро физическо развитие, по-рядко боледуват. Те са по-сръчни и двигателно активни, с по-добра стойка на тялото, с плавни и координирани движения. Научават се на чувство за ритъм и любов към музиката. Изграждат се положителни личностни качества като дисциплинираност, организираност и самостоятелност.

Класически и модерни танци и техните направления – джаз балет, съвременни танцови техники, както и други характерни танци, гимнастики и акробатика.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
ул. св.Киприян, блок 254
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 449 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова