Детски център

Детски кът Джунглата Шумен
Детски център KindyRОО Търговище
 • Детски център KindyRОО Търговище
 • Мисия
  По-добро бъдеще за нашите деца!
  Научно обоснована система от занимания, които подпомагат интелектуалното, емоционалното и физическото развитие на бебетата и децата.
  Весела детска къща ... KindyROO Търговище Опити за сегментно търкаляне Гоненка-търкарянка Запишете се за пробен час на: kindyroo.bg ... работи концентрирано с един център и всички останали да си почиват.
Парти център ТМ Стара Загора
 • Парти център ТМ Стара Загора
 • ОРГАНИЗИРАНЕ НА РОЖДЕНИ И ИМЕНИ ДНИ
  Веднъж в годината е най-важния празник за всеки – рождения му ден! Осъзнавайки важността на този ден, ние от Парти център „ТМ” Ви предлагаме организиране, украса, анимация, празнично меню и още много изненади, които да направят празника Ви незабравим за Вас и Вашите гости!
Детски парти център "Мики" Стара Загора
 • Детски парти център "Мики" Стара Загора
 • УСЛОВИЯ ЗА ПРАЗНУВАНЕ НА РОЖДЕНИ ДНИ И ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ В ПАРТИ ЦЕНТЪР “МИКИ”
  ЦЕНИ И ВЪЗМОЖНОСТИ

  • Работно време от 10.30 до 21.00 часа. След 21.00 часа, без предупреждение, се маркират – 20 лв. на всеки започнат час.
  • Заведението работи с кетъринг. При поръчка под 25 лв. от кетъринга, цената на доставката се заплаща от клиента – 2лв. Промени в менюто могат да се правят до 20.00 ч. на предходния ден. (Не важи в случаи, когато само добавяте поръчка към вече заявеното меню).
  • Внасяне на торта от клиента – задължително със сертификат. Тортата се оси в часа на започване на самото мероприятие.
  • Детски кът за рожден ден 5лв. на дете за 4 часа, в рамките на работното време.
  • Аниматор (по избор на клиента), с предварителна резервация:
  – Тематично парти (любим герой или приказка) + дискотека + костюми+караоке и рисуване на лица – 140 лв.
  – Ползване на външен аниматор – 30 лв.
  – Аниматор – 2 часа – 70лв. (костюми, танци, фокуси и забавни игри)
  • Консумация: 10 лв. на седящо място (кухня + бар) при минимум 10 места. (Забележка: не е задължително децата да имат седящи места.).
  • При заявка за мероприятие се оставя капаро – 50 лв., което при отказ не се връща.
  • Забранено е внасянето на алкохолни напитки.
  • Можете да заявите напитки по ваш избор, които не са включени в менюто.
  • Счупени играчки в детския кът се заплащат от родителя/придружителя.

  *Забележка: Моля, не идвайте по-рано от 15 минути преди началния час на самото мероприятие, тъй като има вероятност да няма възможност да бъдете настанени и обслужени и неудобството ще бъде и за двете страни.
Детски център „Малък град” Стара Загора
 • Детски център „Малък град” Стара Загора
 • Детски център „Малък град” е направен с много любов и желание, за да подари усмивки и щастливи мигове на най-голямото ни богатство – нашите деца. Вече четвърта година ние посрещаме своите малки „жители” и им предоставяме възможност за весели игри, забавления, нови запознанства и незабравими емоции.
  Тъй като средата е много важна за развитието на децата сме се постарали да създадем такава, която да стимулира тяхното въображение, творчество и естетически усет за красота и хармония.
  За добрия и пълноценен престой в центъра се грижи добре подбран и квалифициран персонал и професионални аниматори.
Детски Център "Junior City" Смолян
 • Детски Център "Junior City" Смолян
 • „ЈUNІОR СІТY СЕNТЕR“ – eднa нoвa пpидoбивĸa зa мaлчyгaнитe нa Cмoлян. Цeнтъpът ce нaмиpa дo мaгaзин “Биллa” и пpeдлaгa пpoфecиoнaлни гpижи oт oбyчeни aнимaтopи, ĸoитo щe зaбaвлявaт вaшeтo дeтe и щe ce гpижaт зa нeгoвaтa бeзoпacнocт и cигypнocт. Koгaтo ви ce нaлoжи дa cвъpшитe нeщo зa чac, дa пaзapyвaтe или пpocтo дa cи пoдapитe cвoбoднo вpeмe, eĸипът нa „ЈUNІОR СІТY СЕNТЕR“ c oтгoвopнocт щe зaбaвлявa Baшeтo дeтe.

  „ЈUNІОR СІТY СЕNТЕR“ пpeдлaгa opгaнизиpaнe и пpoвeждaнe нa нeзaбpaвими poждeни дни зa вaшитe дeцa. Taм щe нaмepитe oщe мaгaзин зa дeтcĸи мapĸoви дpexи нa дocтъпни цeни и пapĸинг зa дeтcĸи ĸoличĸи. Kът зa poдитeли и пpидpyжитeли c възмoжнocт зa oтдиx нa чaшa apoмaтнo ĸaфe.

  B гoлямa игpaлнa зaлa ca oбocoбeни ĸът зa poждeни дни, ĸът зa бeбeтa, мяcтo зa тeмaтични игpи, двyeтaжeн плeйгpayнд, ĸът зa тиxи игpи – pиcyвaнe, oцвeтявaнe, мнoгo игpaчĸи и зaбaвлeния. Любeзнитe coбcтвeници нa цeнтъpa Юлия и Bacил Koндaĸлиeви пocpeщнaxa днec нeтъpпeливитe мaлчyгaни oщe paнo cyтpинтa, пpиeмaxa пoздpaвлeния зa нoвoтo нaчинaниe и вдъxнoвявaщи пoжeлaния зa Hoвaтa 2015 гoдинa.

  Bcичĸи cъopъжeния в игpaлнaтa зaлa ca cъc cepтифиĸaти зa cъoтвeтcтвиe и cъoбpaзeни c изиcĸвaниятa нa EC. Cигypнocттa зa цeлия ĸoмплeĸc e ocигypeнa c пocтoянeн видeo ĸoнтpoл.

  Глeдaнeтo нa дeцa e oтгoвopнocт, ĸoятo „ЈUNІОR СІТY СЕNТЕR“ e гoтoв дa пoeмe!

  „ЈUNІОR СІТY СЕNТЕR“ paбoти бeз пoчивeн дeн /Πoнeдeлниĸ – Heдeля/ oт 10:00 дo 20:00 чaca.

Детски център Монти 2 Сливен
 • Детски център Монти 2 Сливен
 • Ресторанти Монти са за всички, които обичат да се забавляват заедно с децата си.

  Вкусно и приятно може да е не само за възрастните, но и за малките ни приятели. В двата ресторанта са декорирани и обзаведени детски кътове, за да е приятен и забавен и престоя на децата при нас. Независимо с повод или без, децата могат да се забавляват не по-малко от родителите си.
  Докато хапвате от нашите пресни и здравословни предложения, в компания от близки хора, децата могат да рисуват, да играят, да тичат, да пеят и танцуват… . Детския кът на Монти 1 е оборудван със съвременна техника за детски караоке забавления.

  Когато търсите къде да отпразнувате детски рожден ден или друг детски празник – ние сме насреща.

  Организираме детски рожденни дни, имени дни, кръщенета, детски партита, училищни празненства, тематични празници.
  Ще ви предложим разнообразни и вкусни детски предложения за хапване.
  За празничната атмосфера на детския празник ще се погрижим като подготвим подходяща балонена украса – можем да ви предложим украса с балони във всички цветове, балони с хелий, целофанени балони, арки с балони, фигури от балони…
  Отворени сме за всякакви предложения относно детски менюта, украса и музика.
  Ако желаете празника да бъде с тематична насоченост ще се погрижим за това като ви предложим най-новата си услуга – Тематична украса.
  Спайдърмен, Замръзналото кралство, Батман, Колите, Принцесите, Барби, Кенди парти, Маша и мечока…..Нямаме търпение да изпълним Вашето желание!
  Телофони за резервация за детско парти:
  За Монти 1 /Сини камъни/ – 0876 300 519
  За Монти 2 /център/ – 0879 300 515
 Детски Център - "БИБЕРОН" Силистра
Детски кът PICCADILLY KIDS Русе
 • Детски кът PICCADILLY KIDS Русе
 • Детски кът PICCADILLY KIDS* е един от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца до 12 години на територията на град Русе..

  Детският кът е изпълнен със светлина и усмивки. Посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления. С площ от 500кв.м и възрастово разделение на зоните за игра на деца от 0-5г и от 5-12г искаме да осигурим пълнотото спокойствие за свободна игра на децата. Залите са обзаведени с плакети на множество любими анимационни герои, напълно обезопасени съоръжения, много мека и приятна настилка в свежи и цветни гами, които да Ви карат да се усмихвате.

  Екип от професионални педагози и аниматори* се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родители спокойно могат да отдъхнат в местата предназначени за това или да се насладят на обстановка и вкусна храна в двете заведения наши партньори Пикадили и Ла страда.

  За тази цел има обособени маси за родители пред зоната за игра на деца във възрастова граница от 0-5г и високи столове с изглед към зоната за децата от 5-12г.

  На разположението на децата е игрална зала с огромен лабиринт, плейграунд зона, разнообразие от играчки, различни занимания и др.
  В залите ще могат да се организират празненства за различни Ваши поводи и празници на децата. Разнообразни тематичи партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в „приказния свят“ на любимите им герои благодарение на нашите партньори - Веселяците www.veseliacite.com.

  PICCADILLY KIDS* е място, където умеем да правим щастливи децата!

  Мислейки и за Вас родители, сме предоставили уютна обстановка, където всеки клиент може спокойно да изпие своята любима напитка.
  Идеята е да се отпуснете, наслаждавайки се на приятната атмосфера, без да се безпокоите за своето дете, чиито грижи и добро настроение ще бъдат изцяло в ръцете на нашия персонал, който е млад и усмихнат и ще се погрижи всяко дете да получи своята доза усмивки.

  Веднъж посетили нашия център Вие ще сте сигурни, че това е точното място, където да отпразнувате най-вълнуващия рожден ден на своето дете или друго парти събитие.

  Очакваме Ви приятели!
Детски клуб Вълшебство Русе
 • Детски клуб Вълшебство Русе
 • Направете празника на вашето дете незабравим, с услугите на нашия център.
  Весели забави, игри и приключения, приятна обстановка и отлично обслужване!
Детски център Разград
 • Детски център Разград
 • Не пропускайте идеалното парти приключение с аниматорите от ДЕТСКИ ЦЕНТЪР "ВЕСЕЛИЯТ ПАРК"!
  Маскирайте се добре, в случай, че нямате костюм и грим ние ще ви помогнем!
Детски парти клуб „Funny pool“ Плевен
 • Детски парти клуб „Funny pool“ Плевен
 • Заповядайте в детски парти клуб „Funny pool“, единственият кът разполагащ с басейн. Изцяло новият ни интериор го прави различен, просторен, цветен и неповторим.
  Условия
  резервация и продължителност
  Записване на час и дата за вашето парти може да направите само на място;

  След записване на датата и часа се оставя капаро в размер на 20% от вашата поръчка;

  Промени в поръчката могат да се правят най-късно до 3 дни от посочената дата;

  Продължителността на партито е 3 часа
  Пакети
  Вариант
  Такса дете:
  до 12 деца 25 лв.;
  над 12 деца 22,50 лв.;
  минимален брой деца за парти - 8 деца.

  Таксата включва:забавление и игри с аниматори в детски кът и басейн, тематична украса,покани.Меню дете:детска кръгла пица "ХАМ", сок или безалкохолно,пуканки,детско шампанско,фото-торта,свещичка(цифра)за тортата,фойерверки.

  Вариант 2 - двучасово парти с ползване на детски кът или басейн
  Такса дете:
  до 12 деца 22.50 лв.;
  над 12 деца 20.50 лв.;
  минимален брой деца за парти - 8 деца.

  Таксата включва:забавление и игри с аниматори в детски кът или басейн (зависи от избора),тематична украса,покани. Меню дете:детска пица "ХАМ" , сок или безалкохолно,пуканки,детско шампанско, фото-торта,свещичка(цифра)за тортата,фойерверки.
  Защо Ние?
  Защото ние сме нестандартни, модерни и различни. Ще подкрепим всяко ваше желание и идея. Ще ви предоставим богат избор от изненади и приключения. Ще зарадваме не само вашите деца, но и вас и вашите гости. Още с влизането ви при нас ще ви посрещне нашия млад и усмихнат екип и ще се погрижат да прекарат незабравими моменти на вашето парти.
  Позволете ни да бъдем част от това незабравимо изживяване.
Детски клуб "Баба Яга" Плевен
 • Детски клуб "Баба Яга" Плевен
 • Ако търсите уютно и комфортно място, където Вашето дете да се почувства специално на Рождения си ден заповядайте при нас!
ДЕТСКИ КЛУБ АЛБО Плевен
 • ДЕТСКИ КЛУБ АЛБО Плевен
 • За нас е удоволствие да ви представим детски клуб АЛБО. Отворихме врати преди десет години с идеята да създадем нова и различна форма за уплътняване на извънучебното време на вашите деца от 5 до 11 години.
  Нашите първи възпитаници вече пораснаха, а ние натрупахме повече професионален опит. Безценен опит, който използваме, не само, за да помогнем на вас и вашите деца да подготвят уроците си по ефективен начин, а и, за да придобият умения и навици, които са полезни днес и ще бъдат полезни и утре. Стремим се да събудим любопитвото им и да провокираме интереса им чрез съзидателни занимания и игри. Ценностите, които споделяме и ни движат напред са стремеж към нови знания, любов към родината и към природата, привързаност към семейството. Голямата ни цел е да ви помогнем да възпитате децата си здрави, знаещи и можещи, със собствена позиция и със сила да преследват мечтите си.

  Безопастност за вашите деца

  Нашият екип се грижи за безопасността на вашите деца. Същешременно, всеки наш малък посетител се задължава да спазва правилата за поведение и безопаснот на детски клуб АлБо.
  Нашите Услуги


  Детски клуб АЛБО работи целогодишно, както през учебно така и през ваканционно време.

  Учебно Време:

  - Предлагаме помощ при подготовка на уроците и домашните работи за следващия ден.
  - Работа с нови и модерни учебни помагала и материали за различните учебни дейности.
  - Съобразена с възрастовите особености на децата програма за изучаване на английски и руски език.
  - Свободен достъп до интернет с цел ползване на сайтове с учебно и научнопопулярно съдържание, енциклопедии и учебни пособия

  -Използване на нови образователни технологии за обучение и самоподготовка.
  - За да могат децата ви да се чувстват удобно,
  а вие - спокойно, предлагаме осигуряване на обяд, сутрешна и следобедна закуска.
  - Гъвкаво работно време.
  - За ваше удобство-вземане и водене на детето ви от (до) училище.

  Извънучебно време
  ​​

  ​През извънучебно време предлагаме следните услуги:

   - Ежедневни грижи за децата ви в приятна обстановка.

  -Четене на книги от летния спиък за прочит.

  - Попълване на читателски дневници други задачи, зададени за изпълнение през лятото.
  - През цялата ваканция - дълъг списък от развлечения и игри.
  - Посещения на театри, художествени зали, планински туризъм, екскурзии и други.
Детски център "Приказен свят" Перник
 • Детски център "Приказен свят" Перник
 • Детски рожден ден в Детски център "Приказен свят" на супер цена! Зала за деца, зала за възрастни, напитки, пица, украса и аниматор или DJ!

  ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ПРИКАЗЕН СВЯТ В ГРАД ПЕРНИК Е ОСНОВАН НА 17 НОЕМВРИ 2009 ГОДИНА С ЕДИНСТВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНО ХУБАВО МЯСТО ЗА ДЕЦАТА В ПЕРНИК ,КЪДЕТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ И ДА СЕ ПРАЗНУВАТ РОЖДЕННИ ДНИ КОЙТО ДА ОСТАВЯТ НЕЗАБРАВИМИ СПОМЕНИ ОТ ДЕТСТВОТО НА ВСЯКО ДЕТЕ.
  ЗА НАШИТЕ ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ Е ВИДНО ЧЕ НИЕ СЕ СТАРАЕМ ВСЯКА ГОДИНА ДА ПРОМЕНЯМЕ НЕЩО В НАШИЯ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ТОЯ ДА Е ПО -РАЗЛИЧЕН И АТРАКТИВЕН ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.
  НИЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР В ПЕРНИК -РАЗПОЛАГАМЕ СЪС ЗАЛА ЗА ИГРА КОЯТО Е 180 КВАДРАТНИ МЕТРА В КОЯТО ДЕЦАТА ТИЧАТ НА ВОЛЯ И НИКОЙ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ СЛЕД 3 МЕТРА ЩЕ СЕ УДАРИ В СТЕНАТА КАКТО В МАЛКИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ НА ДРУГИТЕ ДЕТСКИ КЛУБЧЕТА .
  НАШЕТО КАФЕ Е СЪС 2 ЗАЛИ :ВЪТРЕШНА С КАПАЦИТЕТ ОКОЛО 35-40 ЧОВЕКА ,И ВЪНШНА ЗАЛА С КАПАЦИТЕТ 40 ЧОВЕКА .
 • Страница от 3
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова