Организиране на събития София

Референтен номер
RF383224
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
17.05.2017
Описание
За услугата
RentEvent e компания, чиято основна сфера на развитие е отдаване под наем на светещи мебели, барове и оборудване, свързани с организация и управление на частни и корпоративни събития, изложения и изложбени щандове, сцени и други. Ние можем да предложим цялостно интериорно решение за вашето събитие.

RentEvent разполага с изключително стилни италиански мебели от марката Slide Design, както и на други марки в областа на дизайна, чиято възможност за модулиране, персонализиране и преобразяване в различни светещи цветове, ги прави подходящи за презентиране на продукти и услуги от всякакъв тип.

RentEvent ще ви съдейтва при управлението на цялостни проекти, включващи кетъринг, обслужващ персонал, хостеси, сигурност, специални аудио и визуални ефекти и всичко необходимо, за да бъде вашето събитие перфектно.

Професионализмът и дългогодишният опит на нашия екип гарантира спокойствието при организацията и координацията на вашето събитие, като всеки поет от нас ангажимент е съпроводен с внимателно планиране, детайлно организиране и перфектно изпълнение.

Вашето доверие и спокоиствие е наш ангажимент!

Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
ж.к. Младост 1, блок 156
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 370 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова