СМЯНА НА МАСЛА И ФИЛТРИ

30 Лева
Референтен номер
RF889943
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
21.04.2017
Описание
За услугата
При смяна на масла и филтри закупени от нас – Безплатно!
Смяна на масла и филтри с консумативи на клиента: от 30 до 50 лв.
Смяната на автомобилното масло и филтри е важен елемент от поддръжката на всяко превозно средство. Един от най-простите, най-ефективни и евтини начини да осигурите по-дълъг функционален живот на колата си, особено на нейния двигател, е да сменяте маслото и масления филтър редовно. Маслото на една кола е жизнената сила на нейния двигател. То намалява триенето в автомобилните части, намалява износването им, осигурява смазването им, образува уплътнение между буталата, пръстените и цилиндровите стени, докато в същото време спомага за охлаждането на отделните части на двигателя. Без почистването на отделните елементи и тяхната профилактика, във вътрешността на колата ще се отделят токсични елементи, които ще бъдат пагубни за автомобила. Колкото по-качествено масло пазарувате, толкова по-добра ефективност и динамика ще има вашият автомобил. Смяната на маслото на двигателя, успява да синхронизира превозното средство, намалявайки шума в отделните движещи се части. Днес повечето автомобили по пътищата са снабдени с многофункционални масла, които могат да работят ефективно в горещо и студено време.

Всяко от тези масла се предлага с определена класификация, показваща неговия вискозитет, който от своя страна показва неговите характеристики на триене и устойчивост. Подобна смяна на една от най-важните съставки в един автомобил не трябва да се пренебрегва, а дори е препоръчително да се обръща доста голямо внимание и да се консултирате преди смяна на масло със специалист относно сходимостта на избраното масло с авбомобилния двигател.Според повечето автомобилни специалисти, смяната на автомаслото е необходимо да бъде извършвано на всеки 8000-10000 км. изминат пробег или на всеки 6-10 месеца. Не трябва да се омаловажава и състоянието на маслените филтри, които имат функцията да задържат малките частици, попаднали в под капака на автомобила. Подобно на автомаслото и тяхната подмяна е задължителна. Смяната на автомобилните масла и филтри трябва да се извършва в оторизираните за целта сервизи и фирми, които отговарят за качествените профилактични и ремонтни дейности, извършвани по автомобила.
Важно: Не купувайте евтини масла с неясен произход, защото често се случва след смяна на маслото на мотора с подобен тип евтини или фалшифицирани масла да се налагат скъпи ремонти по двигателя.
В нашият сервиз ползваме автоматизирана техника най-ново поколение, както и само качествени сертифицирани оригинални масла и филтри. Не се колебайте да оставите своето запитване.
Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.
Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
ул. "Градинарска" № 3,
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 397 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова