Смяна на масло и филтри

Смяна на филтри на автомобил Бургас
 • Смяна на филтри на автомобил Бургас
 • СМЯНА НА ФИЛТРИ
  Смяна на маслени, въздушни, горивни, хидравлични и филтри за купе.Ще проверим и сменим всички филтри по автомобила ви, за по-добър комфорт и удължаване на живота както на двигателя, така и на другите системи в него.
Смяна на масла на автомобил Бургас
Смяна масла и филтри Варна
 • Смяна масла и филтри Варна
 • Фирма ,,Варна Авто’’ ЕООД е създадена през 2001 г., a oт 2015 г. притежаваме собствена сервизна база, отговаряща на всички стандарти за авторемонтна дейност. Разполагаме с четири сервизни клетки и паркинг към тях. Персоналът на фирмата се състои от млади и добре обучени специалисти. Винаги се стремим към бързо, качествено и комплексно обслужване, а основната ни цел е постоянното усъвършенстване на предлаганите от нас услуги. Работим с едни от най-добрите дистрибутори на автомобилни резервни части и аксесоари в страната, с което гарантираме за качеството на извършените ремонти.
  Предлагаме услугата Смяна масла и филтри на автомобили в гр.Варна
Смяна на масла и филтри София
 • Смяна на масла и филтри София
 • Визио Уъркс ЕООД предлага на своите клиенти професионална смяна на масла ( двигател, скорости, спирачна течност ) и филтри ( въздушен, поленов, маслен, горивен, хибриден и други ).

  А ЦЕНИТЕ НИ СА КАКТО СЛЕДВА:
  Масло
  цена от 8,45 лв./л.
  Цената се отнася за литър масло 10W40 марка Champion, като е важно да имате предвид, че марките масла и визкозитети на пазара са десетки и различни. Всеки авто производител дава описание какво масло трябва да се използва. За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.
  Смяна на масло и маслен филтър
  цена от 10,00 лв.
  Цената се отнася за смяна на масло и маслен филтър, които са закупени само от нашия сервиз. В случай, че желаете да извършим смяна с ваши масло и маслен филтър цената е по 2! За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.
  ПРОМОЦИЯ:
  При закупуване на масло, маслен филтър, въздушен, горивен и филтър купе тяхната смяна е напълно безплатна за вас. Имайте предвид, че при някои марки и модели автомобили, като Nissan Qashqai например, смяната на филтър купе / поленов филтър изисква демонтаж на педала на газта в едно с TPS модула, което общо време е повече от смяната на маслото и всички останали филтри изобщо, като в този случай ще се наложи да ви таксуваме допълнително и ще бъдете уведомени предварително за това.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова