Смяна на масла и филтри София

Референтен номер
RF196134
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
31.10.2019
Описание
За услугата
Визио Уъркс ЕООД предлага на своите клиенти професионална смяна на масла ( двигател, скорости, спирачна течност ) и филтри ( въздушен, поленов, маслен, горивен, хибриден и други ).

А ЦЕНИТЕ НИ СА КАКТО СЛЕДВА:
Масло
цена от 8,45 лв./л.
Цената се отнася за литър масло 10W40 марка Champion, като е важно да имате предвид, че марките масла и визкозитети на пазара са десетки и различни. Всеки авто производител дава описание какво масло трябва да се използва. За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.
Смяна на масло и маслен филтър
цена от 10,00 лв.
Цената се отнася за смяна на масло и маслен филтър, които са закупени само от нашия сервиз. В случай, че желаете да извършим смяна с ваши масло и маслен филтър цената е по 2! За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.
ПРОМОЦИЯ:
При закупуване на масло, маслен филтър, въздушен, горивен и филтър купе тяхната смяна е напълно безплатна за вас. Имайте предвид, че при някои марки и модели автомобили, като Nissan Qashqai например, смяната на филтър купе / поленов филтър изисква демонтаж на педала на газта в едно с TPS модула, което общо време е повече от смяната на маслото и всички останали филтри изобщо, като в този случай ще се наложи да ви таксуваме допълнително и ще бъдете уведомени предварително за това.
Условия за поръчка
Уважаеми клиенти, ако желаете да получите специално внимание и да не си губите времето ОБАДЕТЕ СЕ да си запазите час! Сервизът НЕ ДАВА гаранции, че ще бъдете обслужени веднага щом дойдете на обекта без да сте си запазили час предварително!
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София, бул. инж. Иван Иванов 67
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 301 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова