Смяна на масло

Референтен номер
RF113723
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
21.04.2017
Описание
За услугата
Моторно масло

Основната функция на моторното масло е да смазва всички движещи се части в двигателя. Но това не е единствената му функция. То осигурява максимално почистване на двигателя със специалните почистващи вещества, които активно почистват повърхностите в двигателя и трайно неутрализират и отстраняват замърсяванията и нагара. Спомага за охлаждането на двигателя. Съвременните масла имат забележителна дълготрайна устойчивост срещу окисляване, което гарантира на автомобила ви по-дълга защита срещу износване. Също така намаляват максимално шума от двигателя и го предпазват и защитават от допълнителното натоварване, характерно за “газ-спирачки” шофирането при съвременното улично движение.

Маслени филтри

Маслените филтри се намират във всеки двигател с вътрешно горене. Тяхната задача е да отстраняват вредните замърсявания, достигащи до смазващата система от околната среда или образуващи се в двигателя по време на неговата експлоатация.

Какво може да се случи

Ако използвате некачествени масла и маслени филтри, както и неспазването на спецификациите за вискозитет и максимален пробег рискувате да увредите двигателя си безвъзвратно. Най-честите повреди са задиране на лагерите на коляновия и разпределителните валове, задиране на буталата, прегряване на двигателя и т.н.

Какво препоръчваме ние

Регулярна смяна на маслото и масления филтър в нашия сервиз по предписание на завода производител на маслото и автомобила. Проверка на нивото на маслото на всеки изминати 1000км. и при нужда доливане само на масло от същия производител и със същите показатели като това в двигателя.
Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
София, кв. "Малинова Долина", ул. "Полски бряст", №41
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 377 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова