Почистване на апартамент и дезинфекция София

Референтен номер
RF640616
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
13.12.2018
Описание
За услугата
Има три основни обстоятелства, при които може да се нуждаете от помощта на специализирана фирма за почистване на апартамент, която чисти и дезинфекцира помещения след смърт.
Първият е, когато самата смърт е причина за проблем. Това може да бъде само един матрак или стол, който е бил разрушен от телесни течности и семейството скоро ще се освободи от него, отколкото да се опита да го почиства.
Второто обстоятелство за почистване на апартамент и дезинфекция е, когато начинът на живот на лицето, което е починало прави мястото, където е живяло и умира, трудно за семейството да се справи с него.
Болнично обезпаразитяване при престой на труп.
Въпреки, че тялото ще бъде отстранено до погребение е често срещано явление дома, за да бъде в окаяно състояние.
Цени за почистване на апартамент и дезинфекция.
– Почистване и дезинфекция на жилище до 60 кв/м – 120 – 200 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 90 кв/м – 160 – 240 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 110 кв/м – 200 – 280 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 140 кв/м – 240 – 320 лв. В цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и болнична дезинфекция, на силно замърсени или клошарски жилища (с много слузести отпадъци) от 20 до 55 лв. кубичен метър.

Условия за поръчка
http://www.kostovi.bg/pochistvane-apartament-dezifekciya/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 266 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова