Частен детектив София

Референтен номер
RF162049
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
16.05.2017
Описание
За услугата
Частен детектив Емил Христов | Разкриване на изневери | Детективски услуги

Частен детектив съм от 2000 г. Имал съм множество случаи,както в страната така и в чужбина.Офисът ми се намира в София,но работя по случаи в цялата страна и Европа (Германия,Австрия,Италия,Холандия и др. Европейски държави).

Освен разкриване на изневери предлагам и следните детективски услуги: проучване на кандидати за работа, нелоялна конкуренция, разкриване на изневери, частен детектив, събиране на данни и сведения за хора, събиране на данни за констатиране и доказване на факти,фирмени консултации,изучаване на пазара, издирване на укриващи се, без постоянен адрес или безвестно изчезнали лица, събиране на сведения за гражданско състояние.

От многото си разрешени случаи който имам като частен детектив аз успях да натрупам много полезни контакти,които ми позволяват да върша моите детективски услуги по-качествено и по-професионално. Свързвайки се с мен,вие можете да разчитате на дискретност, коректност, бързи и точни резултати.

През дългогодишната си кариера съм имал много и разнообразни случаи.Практиката ми обаче показва,че най-многобройни са тези свързани с коректността и доверието между двама души - изневярата.За съжаление в повечето случаи съмненията се оказват основателни,затова не се колебайте да се свържете с мен!!
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
СОФИЯ, БУЛ.
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 470 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова