Детективска агенция Фокс София

Референтен номер
RF192134
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
17.11.2018
Описание
За услугата
Детективска агенция Фокс извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона. Fox е детективска агенция с опитни детективи и широка мрежа от контакти, работеща и с други детективски агенции и частни детективи, за да предложи възможно най-качествени детективски услуги, както в България, така и в чужбина.

Детективската агенция е основана още през 1999 г. от Частен детектив Иван Иванов, дългогодишен бивш служител на МВР, а от тогава - частен детектив. Детективска агенция Фокс използва професионални методи за ефективно решение на проблема на клиента. Ако търсите услугите на детективи - доверете ни се!
Детективска агенция Фокс България е базирана в гр. София и разполага с детективи с богат опит както в частните, така и в бизнес разследвания, както и със собствени сървъри за наблюдение и проучване на обекти в национален и международен мащаб. Частните детективи от Detective Agency Fox могат успешно да работят в цялата страна, съседните държави, а и в страни от Европейски съюз.
За оптимално изпълнение на поставените задачи, Детективска агенция Фокс - Разследване, разполага с богата техническа база и частни детективи със значителен професионален опит в различните детективски услуги. Не е за пренебрегване и широката мрежа от контакти, изградени от частен детектив Иванов, в почти всички области на обществения живот, както и множеството други детективски агенции, с които работи съвместно в много от по-завързаните случаи. Детективското оборудване винаги е възможно най-модерното, за да бъде 100 % гарантиран резултата при разследване, издирване и доказване на факти и обстоятелства за всеки поет случай.

При разследване на изневяра, семеен / брачен конфликт, предбрачно проучване, издирване и проучване на лица, издирване на длъжници, укриващи се, проучване на лични или бизнес партньори, фирмени / корпоративни проучвания или други детективски услуги, частните детективи от детективска агенция Фокс ще Ви предложат най-добрите и ефективни варианти за дадения случай, същевременно на конкурентна цена, съобразена с естеството на случая и времето, необходимо за качественото и изпълнение.

Позвънете или изпратете запитване по e-mail на частен детектив Иванов от детективска агенция Фокс Разследване с подробно обяснение на желанието Ви, за да бъдем коректни с предложението си! Не се колебайте - срещата с нас ще Ви насочи по-лесно, за да вземете правилното решение! Ние сме опитни детективи !

В бързината може да напишете грешно - oejeujrlr, аешеншсэс, oejeujrliud dhek[rs, 'dijek oejeujrl, chasten detektiv, или пък оейеуйрлиуд дхекярс, ъгьяшех аешеншсэ, частен детектив, но знайте, че винаги става въпрос за нас - Детективска агенция Фокс :) Работим дискретно - 24 часа в денонощието!
Детективска агенция Фокс България извършва дискретно детективски услуги в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора и др. населени места в България, а и в чужбина.
Условия за поръчка
http://detective-bg.com/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр. София, България център, ул. Триадица №3 A зад Министерски съвет
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 226 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова