Ходжа Рейхан София
 • Ходжа Рейхан София
 • Ходжа Рейхан - помага при раздели, магии, зависимости -0892349731
  ХОДЖА РЕЙХАН

  Отговаря на посочения телефон по всяко време.
  - събира разделени двойки
  - открива изневери
  - помага при алкохолизъм, наркомания
  - открива и изчиства магии
  - прави бяла магия за любов

  Има благодарности за нея от хора от цялата страна.
  Благодарят за изчистване на събрана отрицателна енергия, която заключва аурата и не позволява да се отвори житейския път.
  Съветва за направа ритуали и амулети, помагащи за защита.
  Връща самочувствието и увереността.

  Събина, гр. Дупница:

  Ходжа РЕЙХАН е помогнала на много млади, разделени хора. Има способността и знанията да събира отдалечени или разделени хора. Тя открива натрупани негативни енергии и ги премахва с няколко сеанса.

  ”Най-често хората ме търсят, защото сами не могат да се справят при силно депресивно състояние, което преминава към страх, паника, достигащо дори до неспособност да излезнат от вкъщи.”
Ислямска любовна магия София
 • Ислямска любовна магия София
 • Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво Aлое, Сандалово дърво, животински Мускус и Амбър. Най - важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в мощен магически талисман. В нашия сайт - arabskamagia. net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни arabskamagia.net или използвайте имейл - islamicmagic@gmail.com
Ритуали за любов. София
 • Ритуали за любов. София
 • Ритуали за любов. Връщам любовта в семейството. Ясновидство, Таро, Екзорсизъм. Работя по снимка.
  Феноменът г-н Петров - биоенерго лечител, парапсихолог и ясновидец! ОПИСАНИЕ Всеки човек има моменти, в които се чувства сам, объркан и депресиран. Ако Вие се чувствате объркани, ако сте на кръстопът и смятате, че няма изход от проблема... Или се чувствате самотни и мислите, че само Вие още не сте срещнали сродната душа... Ако всичко, за което сте се борили някога престане да има смисъл и сте загубили всякаква надежда. Не губете време. Сега е момента да се свържете с г-н Петров феномен, биоенерго лечител и ясновидец. Доверете се на сигурната помощ. Това е един човек, който е доказвал и продължава да доказва способностите си вече 23 години. Неговите свръхестесвени паранормалани възможности са изследвани, признати и документирани от различни оторизирани институции на Република България и чужбина. Той казва всичко от Вашето минало-настояще, прави пълни подробни предсказания за Вашето бъдеще, отговаря на всякакви Ваши въпроси. Изчиства, премахва и предотвратява от клетци, магии, родови проклятия, през депресия психически разстройства, подобрява вашето физическо и психическо състояние. Оказва съдействие чрез биоенергийно въздействие за решаване и разрешаване на Вашите лични, служебни, здравословни, семейни, професионални и други видове проблеми. Също така открива изчезнали хора, предмети и вещи. Със своята дарба г-н Петров напътства хората към добро и все по - добро. Положителните резултати са на лице само за няколко часа след разговор с него. Всичко това той прави чрез божията сила. Феноменът Светлин пратикува с нуждаещите се от него хора по следните два начина: първият е чрез лична среща с него в град София, а вторият чрез скайп връзка. Вашето минало -. Ако и Вие проявявате интерес и желаете да имате контакт с него, може да го потърсите на следните телефони: 0887205688 и. Изчиства, премахва, НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ и изгражда биоенергийна защита. Прави бяла магия за любов. Отваря късмета, изготвя индивидуални талисмани за късмет пари, работа. Предлага радиестезични услуги - измерване на биополе, чакри. Проверка на здравето- с квантов анализатор. Точно ясновидство, гадаене по Таро и турско кафе. Извлича информация от снимка - телепатиия, регресия.
  Не пресмятайте какво ще ви струва да получите ценен съвет днес, пресметнете какво ще изгубите ако се лутате в живота през следващите месеци и години.
Ясновидка ТЕДИ София
 • Ясновидка ТЕДИ София
 • Ясновидка ТЕДИ-0893236900 Събира Разделени Двойки
  Ясновидка ТЕДИ Работи и с КАРТИ ТАРО

  -Събира разделени двойки и разпадни бракове
  -Предсказва бъдеще
  -Прави бяла магия за: късмет, щастие и любов
  -Изчиства домове и хора от негативни влияния
  -Премахва магии и родови проклятия
  -Помага при независимости като алкохолизъм и наркомания

  ПРИГОТВЯ
  -Амулет за Бизнес и Късмет
  -Амулет за Любов и Щастие
  -Амулет за Защита от Всякакви Магии

  Приема клиенти от България и Чужбина, консултира по телефона, дава бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!
Рождени и годишни хороскопи София
 • Рождени и годишни хороскопи София
 • Психологически профил на базата на рождения хороскоп.
  Потенциали за развитие в професионален план.
  Хороскоп за година напред от рождения ден.
  Възможности за запознанства и пътуване в чужбина.
  Образование и финансови прогнози. Цена - 50лв.
 • 50 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова