Ует клийнинг София

Референтен номер
RF153687
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
26.11.2018
Описание
За услугата
С УЕТ клийнинг ние Ви предлагаме цялостно, хигиенично и екологично почистване на текстила на водна основа без употреба на неразтворими химикали. УЕТ клийнинг е едновременно деликатен към материите, и ефективно отстраняващ петната. Процесът е приложим за всички видове текстил - от тениски до вечерни рокли. Дори и най-деликатните тъкани и материи /вкл. вълна, кашмир, коприна, синтетика/, които не подлежат на обработка при химическо чистене могат да бъдат ефикасно почистени с УЕТ технологията. НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ С УЕТ КЛИЙНИНГ


Пет основни стъпки при УЕТ обработката на дрехите Ви
Квалифициран персонал грижливо сортира Вашите дрехи; предварително обработва някои от петната, след което следва водно почистване, сушене и накрая приключваме с гладене.Грижа за яркосттта на цветовете и материите
УЕТ почистването възстановява чистота на бялото и яркостта на цветовете, което често се нарушава при последователно почистване. Дрехите запазват тяхната оригинална мекота и еластичност.

Свеж и приятен мирис след почистване
При новата технология УЕТ, текстилното почистване се извършва без употребата на перхлоретилен (основен препарат при химическото чистене ). Така дрехите стават по-чисти и свежи от същите почистени с разтворители. Няма неприятни миризми от химични препарати.

НИЕ РАБОТИМ С УЕТ ТЕХНОЛОГИЯТА ПО МЕТОДА LANADOL НА ФИРМА KREUSSLER. УЕТ клийнинг почистването за първи път е въведено във Франция в началото на 1991г. Като метод LANADOL на фирма KREUSSLER, събира все повече почитатели. Към момента повече от 400 ателиета за химическо чистене във Франция са оставили своите машини в миналото и използват този метод на почистване, било самостоятелно или в допълнение към разтворител.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ УЕТ ПОЧИСТВАНЕ С ПРОЦЕСА ЛАНАДОЛ ?
Прецизност на работата и технологично модерно оборудване
Чрез предварително създадени програми за почистване съобразени с вида материя и изискванията на производителя, ние задаваме и следим абсолютно прецизно механичното въздействие, температурата при обработка, както и остатъчната влажност върху текстила. Всичко това се извършва чрез високо технологично модерно оборудване на белгийската фирма IPSO и продукти на фирма KREUSSLER.


Гарантираме по-ефективно почистване на петната
При процеса LANADOL имаме употребата на няколко професионални препарата автоматично дозирани с помпи: почистващ продукт, стабилизиращ ефекта върху цветовете; продукт със запечатващо действие; препарат предотвратяващ намачкването и дезинфектиращ препарат. Именно за това като резултат имаме ефективно отстраняване на по-голяма част от петната.


Екологично пране на текстила във вода
Текстилното почистване на водна основа с процеса LANADOL използва биоразрушими продукти в пълно съответствие с опазване на околната среда. Те не миришат, не са токсични и не водят до изгаряния.

Условия за поръчка
http://www.prane.net/bg/service/uet-cleaning
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр. София, кв. "Студентски град", ул. "Проф Атанас Иширков" 11
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 319 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова