SEO за Facebook страници

Референтен номер
RF176705
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
18.11.2018
Описание
За услугата
Екипът на Optimystica води успешно SEO кампании в социалните мрежи от години. Ние имаме нужните познания и опит за да превърнем присъствието ви в социалните мрежи в мощен инструмент, както за SEO, така и за цялостната ви маркетинг стратегия. Optimystica има доказани резултати в SEO за facebook страници, като сме поддържани такива на едни от най-големите компании в България. Екипът ни има и голям опит в изграждането на Youtube канали, както и предлагаме пълно обучение за всички тънкости в поддръжката на видеа, facebook страници и други профили в социалните медии. Не забравяйте, че нуждата от активно и качествено присъствие в социалните мрежи е наложително днес за всеки бизнес. Всеки бранд се нуждае от последователи, харесвания, споделяния, зрители и т.н. за да може да продава стоките и услугите си. В големите компании има цели отдели, работещи само върху SEO за социалните мрежи, както и за цялостната стратегия в социални мрежи.

Стотици компании могат да ви предложат поддържане на Facebook страницата ви. Да не говорим, че можете да си я поддържате и самите вие. Facebook изглежда просто нещо… Ние обаче го правим по сложния начин! Преди да започнем работа по вашата Facebook страница ние ще анализираме поведението не само на всички конкурентни, но и на всички световни лидери в бранша. Едва тогава може да се определи правилният микс от над 50 типа постове, с които да изградим нашето SEO за социални мрежи и които да предложим на вашите фенове и множеството Facebook групи, където тези постове да се споделят.

И преди да сте попитали – да, ще буустваме някои от постовете ви…Доверете ни се и изберете услугите на експертите в областта, ние ще ви помогнем да задминете конкуренцията и да достигнете максимален брой хора в социалните мрежи !
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр.София, пл."Папа Йоан Павел II" 1, сграда България 2000, ет.8
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 342 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова