Шофьорски курсове Девня

650 Лева
Референтен номер
RF149759
цената е
крайна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.08.2017
Описание
За услугата
Категория В
Това е най-предпочитаната категория за правоуправление и включва МПС с допустима максимална маса до 3500 kg, проектирани и конструирани за превоз на не повече от 8 пътници плюс водача; моторните превозни средства от категория „Б“ могат да образуват състав с ремарке с допустима максимална маса, която не надвишава 750 kg.
Правоуправлението на лек автомобил е сред основните курсове на Автошкола Василеви.
Курсът за придобиване на категория „В“ включва теоретична и практическа част за кандидати на не по-малко от 17 години и 9 месеца. Теорията е с продължителност 40 часа, като занятията се провеждат в оборудвани зали на автошколата в делничните дни от 17.30 (началният час може да бъде променян) в продължение на две седмици. По време на обучението ще се разискват правилата за движение по пътищата, запознаване с пътните знаци и маркировки, решават се листовки. Към всеки курсист има индивидуален подход, неговите грешки се анализират и обясняват. Всички материали в практическите занимания са БЕЗПЛАТНИ.
Практическите занимания се осъществяват на следните автомобили – Toyota Yaris 1.4, 2012г.; Ford Fiesta 1.4 DI 2006г.; Toyota Yaris Hybrid 2013г. – автоматик. Те са с продължителност 31 часа и могат да се провеждат паралелно с теоретичните лекции. Започват със запознаване с устройството на автомобила, следват първите кормувания на учебна площадка, като след това се преминава в шофиране в градски условия с нарастваща интензивност, както и паркиране. В практиката влизат и определен брой часове кормуване извън града и паркиране.
Шофирането продължава не по-малко от 22 дни, като с курсиста се сключва и застраховка „Злополука“ за сметка на компанията.
Документи за записване:
Лична карта, диплома за минимум основно образование, снимка (паспортен формат).
Автошкола Василеви е едно от утвърдените имена във Варна. Услугите ни се отличават с коректност и професионализъм.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Девня
  • 474 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова