Сайдинг

ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ СОФИЯ
 • ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ СОФИЯ
 • ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ
  Фасадни облицовки Solid са модерно решение за фасадата, по образец от архитектурата на исторически сгради от цяла Европа.

  Фасадни облицовки Solid Brick са фасадни панели, перфектно имитиращи тухлен зид. Техните форми и цветове наподобяват средновековни стени. Подходящи са както за частично, така и за цялостно облицоване на вашия дом или офис.
  Дизайнът на панелите на фасадни облицовки Solid Stone е проектиран така, че да наподобява каменна зидария. Тя е типична за страните от Южна Европа. Предимството на фасадните панели Solid Stone е тяхната здравина и в същото време лекота. Те не нановарват сградата с излишно тегло, а в същото време притежават красотата на истинска каменна зидария. Фасадните облицовки Solid Stone издържат на големите температурни амплитуди и на резки промени в атмосферните условия. Те не се напукват във времето като обикновените каменни зидарии и почти не се нуждаят от регулярна поддръжка.
СИСТЕМА ЗА ОБЛИЦОВАНЕ НА СТРЕХИ СОФИТ София
 • СИСТЕМА ЗА ОБЛИЦОВАНЕ НА СТРЕХИ СОФИТ София
 • СИСТЕМА ЗА ОБЛИЦОВАНЕ НА СТРЕХИ СОФИТ
  Системата за облицоване на стрехи Софит е практично решение за завършване на покрива. То осигурява оптимално съотношение между естетически качества и ниски разходи за труд и материали.

  Облицовката за стрехи Софит на VOX Profile е издръжлива, лека и нетоксична. Софит е направена от незапалим материал, който е устойчив на повреди, причинени от атмосферните условия и големите температурни амплитуди. Избирайки Софит, Вие спокойно можете да забравите за разлагането, ръждата, плесените, гъбичките и различните видове вредители и насекоми, които живеят в дървото например. Софит панелите не поемат влага като дървените ламперии и са много по-леки от тях.
  ХАРАКТЕРИСТИКА НА СОФИТ

  Система CLick
  Повишена твърдост на панелите
  Правилна вентилация
  Структура на дървото
  Устойчивост на влага
  Устойчивост на променливи атмосферни условия
  Не изисква поддръжка
  Лесен монтаж
  Екологично чист и 100% рециклируем продукт
Виниловият сайдинг – дървесен декор София
 • Виниловият сайдинг – дървесен декор София
 • Виниловият сайдинг – дървесен декор е аналог на дървената обшивка, с произход от Канада и САЩ. Сайдингът е най-популярната външна облицовка там и до сега.

  Този продукт е подходящ за облицоване на фасади, както на жилищни, така и на обществени сгради. Осигурява издръжливост и естетичен вид на фасадата години напред.
  Функционалните характеристики на виниловия сайдинг – дървесен декор като ниско тегло, удобство при транспортиране, както и изключително лесният и бърз монтаж, неизискващ специализирани подготовка и инструменти, позволяват завършване на фасада по всяко време на годината.

  ХАРАКТЕРИСТИКА НА САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР

  Част от основните предимства на сайдинг – дървесен декор системите са:

  Ветроустойчив
  Устойчив на влага
  Идеално покритие на изолацията на фасадата
  Вентилиране на фасадата
  Не изисква боядисване
  Лекота
  Интуитивен и бърз монтаж
  Лесен монтаж
  Устойчивост на вредители
ВИНИЛОВ САЙДИНГ СОФИЯ
 • ВИНИЛОВ САЙДИНГ СОФИЯ

 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ВИНИЛОВ САЙДИНГ, ОБШИВКИ ЗА СТРЕХИ ОТ ВИНИЛЕН СОФИТ

  Виниловият сайдинг е аналог на дървената обшивка чийто произход идва от Канада и САЩ. Сайдингът е най-популярната външна облицовка в тези страни и до сега.

  Този продукт е подходящ за облицоване на фасади, жилищни и обществени сгради. Сайдингът сигурява висока издръжливост и естетичен външен вид на фасадата и то с години напред.
ВЪНШНА ИЗОЛАЦИЯ СОФИЯ
 • ВЪНШНА ИЗОЛАЦИЯ СОФИЯ
 • Нашите качествени и достъпни услуги в полагането на външна топлоизолация са сред най-търсените в цяла София.
  Обадете ни се на ☎0898394015 и направете следващата крачка към мечтания дом за Вас и вашето семейство! “Ремонта БГ” е вашият надежден партньор за всички видове строителни и ремонтни дейности в София.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова