Заваряване

Изработка на гидероси София
 • Изработка на гидероси София
 • „Гидероси“ е дума, която не е толкова разпространена в нашата страна и затова много хора не знаят какво е точно значението и. Думата „гидерос“ всъщност произлиза от немската такава Gitterrost (произнася се гитер-рост).

  Какво означава обаче гидерос?
  Всъщност, може да не осъзнавате, но гидеросите могат да бъдат видени на много места в ежедневието ви. Те представляват контактно-заварени или пресовани решетъчни скари (както и стъпала) и се използват широко в строителството. Точно затова, дори да не ги забелязвате, те се срещат често в заобикалящата ни среда, поради тяхната функционалност, устойчивост и редица други полезни качества.

  Практически, гидерос е всяка решетъчна скара, изработена от перпендикулярно разположени идентични, продълговати елементи, които са горещо-поцинковани.
  Горещото поцинковане предпазва стоманата от корозия, при това за период 20 до 80 години, чрез обгръщането и в защитен слой цинк. Поцинковането е най-добрият метод за предпазване на стоманата от атмосферната корозия и агресивните фактори на околната среда.

  Гидеросите се изработват в различни размери и форми, в зависимост от изискванията на клиента. По отношение на материала, те могат да се направят от стомана, алуминий и фибростъкло.
Дърводелски, железарски услуги и ремонти
 • Дърводелски, железарски услуги и ремонти
 • Предлагам железарски, дърводелски услуги и ремонти. Продавам готови каруци и колела за тях, готови и по поръчка. Също и колела(пармак) за декорация на огради и други. Ремонти и производство на други селскостопански принадлежности! 100% РАЗУМНИ ЦЕНИ! ! ! Име:Иван - Железаря с. Паскалево, Област Добрич,
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова