Ескейп рум (Escape rooms)

Услуги за организиране на Ескейп рум (Escape rooms).
Ескейп рум Варна
 • Ескейп рум Варна
 • ESCAPE ROOM
  Първият куест във Варна

  Искате ли да излезете от вашето ежедневие, да влезете в друг свят, в паралелна реалност? Всичко остава навън. В стаята сте само вие и вашия отбор, затворени за един час сред лабиринт от пъзели и загадки. Една е целта ви - да отворите вратата и да усетите отново свободата.
  Escape room real life quest е популярна по целия свят форма на забавление, която за първи път се предлага във Варна.

  Вие и вашите съотборници ще бъдете заключени в стая пълна с предизвикателства, с които трябва да се справите за не повече от 60 мин. Тук трябва да откриете скритите улики, ключове, да решите загадките, да се движите бързо напред за да успеете да излезете преди минутите да изтекат.
Ескейп румс Пловдив
 • Ескейп румс Пловдив
 • Тези 60 минути ще бъдат най-бързо изминалите досега и със сигурност няма да ги забравиш дълго!
  Представи си, че играеш компютърна игра, в която имаш само 60 минути, за да намериш изхода от стаята. Единственият ти шанс е да впрегнеш уменията на целия отбор. Само така ще успееш да решиш всички загадки и пъзели, и да извоюваш свободата си. Сега си представи, че всичко това се случва на живо в реална атмосфера, с истински предмети, в екип с приятели, семейство, колеги или дори и с непознати.
Ескейп румс
 • Ескейп румс
 • Колекционерът и Мисията не/възможна!

  Real Life Escape Room предизвикателство – най-вълнуващата атракция на Game Castle!

  Играта:

  Най-новият вид отборно забавление – реална ескейп игра. За Вас пренесохме компютърните игри в реалния свят и вече не сте сами пред екрана, с вас са приятелите и близките ви, и ще трябва да разчитате на тях!
  Влизате заедно в стая пълна с ребуси и загадки, а решенията им ще ви помогнат да намерите начин да излезете от стаята. Ще трябва да работите бързо и координирано, защото имате само 1 час!

  Историята:

  … В полите на Витоша, се намира просторният дом на влиятелна фигура от елита на София. Този човек колекционира редки и скъпи предмети.
  В колекцията му присъстват артефакти, които са обект на желание на музеи и колекционери по целия свят.
  Тайните служби получават анонимен сигнал, че откраднатата преди няколко месеца златна маска на тракийския владетел Терес, oценена от археолозите на няколко милиона долара, най-сетне се е появила на тайните търгове за предмети на изкуството. Информацията е, че след последния такъв търг, тя е станала един от експонатите на колекционера, но се намира под специална охрана. Вие сте отрядът, който ще разполага с 60 минути под прикритие, за да влезе в кабинета, да намери маската и да я върне на музея! Ще бъде ли мисията възможна?

  Мисията:

  Съберете вашия спец отряд от 2 до 6 души, които могат да се измъкват от заплетени ситуации и елате да опитате възможностите си! :-)
  (Играта не е подходяща за деца под 8 години, а децата под 13г. влизат с възрастен придружител.)

  Нашето предложение:

  След загрявката в Стаята, можете да разхладите страстите край басейна на Game Castle, далеч от градския шум, наслаждавайки се на чистия въздух.
Ескейп рум
 • Ескейп рум
 • ОБИЧАШ МИСТЕРИИ?

  Често и с удоволствие играеш игри, в които трябва да подхождаш с наблюдателност и да разсъждаваш логически? Харесва ти да се губиш, заради удоволствието да намериш обратния път? Приятелите ти се възхищават на интуцията, бързината и лекотата, с които преборваш загадки? Тогава ела да отговориш на предизвикателствата, които те чакат зад вратите на Questomania! Прекарай един незабравим час с приятелите, близките, семейството или колегите. Избягай от реалността и се впусни в приключението! Ще успееш ли да надвиеш стаите?
  Имаш точно 60 минути да разбереш.
  ВЪЛНУВАЩИ СЦЕНАРИИ ЗА НОВА РЕАЛНОСТ
  Всяка от нашите игри живее в свой собствен свят със свой оригинален сюжет. Ще влезеш в кожата на герой от фантастичен филм или компютърна игра, учен или спасител.
  2 - 6 УЧАСТНИЦИ 60 МИНУТИ СРЕДНА СЛОЖНОСТ МИНИМАЛНА ВЪЗРАСТ: ОТ 6 ДО 14 ГОДИНИ С ПРИДРУЖИТЕЛ
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова