Зъболекар

Холистична стоматология София
 • Холистична стоматология София
 • Ние от денонощен холистичен стоматологичен център “Ведра Дентал” се грижим за това нашите пациенти винаги да се усмихват със самочувствие, защото:

  изповядваме философията на все по-популярната Холистична медицина и стоматология - мотото ни е "Минимална намеса с максимален ефект!"
  нашите стоматологични материали са подбрани сред топ продуктите от “Reality” – еталонът за качество по целия свят...
  Телефон: 0898 920 906
  Зъболекар WhatsApp и Viber 0898 920 906
  Зъболекар Skype vedrata777
  Слънце08:00 - 20:00 часа * ДНЕВНИ СМЕНИ по график, вкл. Събота и Неделя, и на всички Официални Празници!

  Луна20:00 - 08:00 часа * НОЩНИ ДЕЖУРСТВА: Дежурен спешен зъболекар, денонощен стоматологичен кабинет.

  Можете да си запазите час с предварително обаждане по телефона или през интернет за профилактичен преглед, консултация, лечение или спешен случай. Ведра Дентал извършва безплатни диагностични пълни прегледи (общ и стоматологичен статус, анализ, план и стойност на различните варианти за лечение, профилактичен холистичен преглед и съвети за лична орална хигиена и хранене, конкретна стоматологична консултация) за всеки посетител на сайта.

  Клиниката работи денонощно/24 часа нон-стоп и в Събота и Неделя, 365 дни през цялата година.

  Нашият стоматологичен екип Ви осигурява винаги дежурен денонощен стоматолог, готов да окаже неотложна спешна помощ и да облекчи Вашата зъбна болка.

  E-mail: vedra@abv.bg

  Очакваме Вашите въпроси, свързани с оплаквания, състояние, лечебен подход, прилагани от нас новости и всичко друго, което Ви вълнува или тревожи от областта на съвременната стоматология. Паради многообразието от клинични случаи, методи на лечение, техники за тяхното изпълнение и материали, информацията, дадена по имейл или телефон в повечето случаи е обща и хипотетична!

Зъболекар Бургас
 • Зъболекар Бургас
 • Д-р Цветан Буланов - специалист по орална хирургия
  Орална хирургия
  Пародонтология
  Протетична стоматология
  Профилактични стоматологични прегледи и програми
  Терапевтична стоматология
Зъболекар Пловдив
 • Зъболекар Пловдив
 • Очарованието е невидимата част от красотата без която никой не може да изглежда истински красив.
  Стоматологичен преглед
  Изгражданe на счупени зъби и възстановяване на разстоянията
  Избелване
  Лечение на кариес
  Почистване на зъбен камък, полиране с Air flow
  Изработване на фасети
  Изработване на протези
  Възстановяване на зъбите с мостове или коронки
Зъбни импланти София
 • Зъбни импланти София
 • Ние имаме над 16 години опит и градим постоянно доверие в клиентите си. Може да видите нашите стоматологични услуги които предлагаме в раздел Услуги.

  Ние Ви очакваме!

 • 600 Лева
Стоматолог София
 • Стоматолог София
 • Обща стоматология

  В Dental Smile Clinic в София целта ни е да се справим цялостно с проблемите на оромандибуларната система. Извършваме детайлен преглед, правим диагностика, обсъждаме всички желания на пациентите, информираме ги подробно и провеждаме отлично стоматологично лечение.

  Използваме най-съвременните биоматериали, научно доказани терапии и стоматологично оборудване, така че да лекуваме пациентите си удобно, ефективно, безопасно и преди всичко безболезнено.

  Услугите от Обща стоматология, които извършваме в DentalSmileClinic са:

  Парадонтално лечение
  Орална хирургия
  Ендодонтия – Апоневроза
Зъболекар Варна
 • Зъболекар Варна
 • .Д-р Ботев - Стоматологична клиника в гр.Варна
  Услуги:
  имплантология, терапевтична стоматология, ортопедия, детска стоматология, естетична стоматология, хирургия, ендодонтия, рентген
  В Дентална Клиника Д-р Ботев намираме амалгамата и химичния композит за неподходящи и не ги използваме. Вместо това използваме Фотополимер VALUX на 3M (един много по-добър материал), без доплащане за материала от страна на пациента.
  Подарък:
  Като подарък от нас, през месец декември можете да получите от нас и четвърта процедура – обтурация с Фотополимер VALUX на 3M, на цена равна на таксата по НЗОК.
  Права на пациента при получаване на дентални услуги
  Задължително здравноосигурените лица могат да се лекуват по избор при всеки лекар по дентална медицина, подписал договор със Здравната каса, без оглед на адресната регистрация.
  При посещение при лекар по дентална медицина пациентът следва да носи личната си здравноосигурителна книжка, в която се вписват извършените дейности – код на дейността и на зъба, данните на лекаря по дентална медицина, както и датата на извършване. При изчерпване на страниците в здравноосигурителната книжка се използва допълнителен лист-притурка към нея по образец, одобрен от Българския зъболекарски съюз и от Националната здравноосигурителна каса. Осигурените лица получават този документ в районната здравноосигурителна каса.
  Здравноосигурените лица могат свободно да осъществяват или променят избора си на лекар по дентална медицина за всяка от договорените дейности за срока на действие на НРД.
  Право на осигурените лица е да бъдат информирани за пакетите, обемите и стойностите на договорените дейности, преди да им бъдат предоставени денталните услуги.
  При всяко посещение при лекар по дентална медицина пациентът заплаща потребителска такса, определена с министерско постановление съгласно чл.37 от Закона за здравното осигуряване.
  Не заплащат потребителска такса гражданите, които попадат в категориите на освободените от нея лица, както и лицата под 18-годишна възраст.
  Здравноосигурените лица имат право при необходимост да направят безплатно секторна рентгенография на зъби и ортопантомография, назначени с направление за медико-диагностична дейност от изпълнител на извънболнична дентална помощ (бл.МЗ-НЗОК № 4).
Зъболекар Варна
 • Зъболекар Варна
 • Дентална клиника д-р Чаушев
  Kлиниката е основана през 1995 г в центъра на гр. Варна в емблематична сграда , паметник на културата. До ден днешен нашият високо квалифициран екип помага на хиляди пациенти, като решава проблемите им благодарение на професионализма, богатия клиничен опит и най-новите технологии в областта на Денталната медицина.

  Гаранция за високото съвременно ниво на лечение са непрекъснатите специализации на денталните ни лекари у нас и в чужбина, подплатени със съответните дипломи и сертификати. Голямо значение за това има и прилагането на най-новите материали, консумативи и методи, използвани в развитите страни по света.

  Това са част от основните причини вече над двадесет и една години да сме водеща дентална практика в гр.Варна.
  Ние се грижим за вашата усмивка!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова