Зъболекар

Холистична стоматология София
 • Холистична стоматология София
 • Ние от денонощен холистичен стоматологичен център “Ведра Дентал” се грижим за това нашите пациенти винаги да се усмихват със самочувствие, защото:

  изповядваме философията на все по-популярната Холистична медицина и стоматология - мотото ни е "Минимална намеса с максимален ефект!"
  нашите стоматологични материали са подбрани сред топ продуктите от “Reality” – еталонът за качество по целия свят...
  Телефон: 0898 920 906
  Зъболекар WhatsApp и Viber 0898 920 906
  Зъболекар Skype vedrata777
  Слънце08:00 - 20:00 часа * ДНЕВНИ СМЕНИ по график, вкл. Събота и Неделя, и на всички Официални Празници!

  Луна20:00 - 08:00 часа * НОЩНИ ДЕЖУРСТВА: Дежурен спешен зъболекар, денонощен стоматологичен кабинет.

  Можете да си запазите час с предварително обаждане по телефона или през интернет за профилактичен преглед, консултация, лечение или спешен случай. Ведра Дентал извършва безплатни диагностични пълни прегледи (общ и стоматологичен статус, анализ, план и стойност на различните варианти за лечение, профилактичен холистичен преглед и съвети за лична орална хигиена и хранене, конкретна стоматологична консултация) за всеки посетител на сайта.

  Клиниката работи денонощно/24 часа нон-стоп и в Събота и Неделя, 365 дни през цялата година.

  Нашият стоматологичен екип Ви осигурява винаги дежурен денонощен стоматолог, готов да окаже неотложна спешна помощ и да облекчи Вашата зъбна болка.

  E-mail: vedra@abv.bg

  Очакваме Вашите въпроси, свързани с оплаквания, състояние, лечебен подход, прилагани от нас новости и всичко друго, което Ви вълнува или тревожи от областта на съвременната стоматология. Паради многообразието от клинични случаи, методи на лечение, техники за тяхното изпълнение и материали, информацията, дадена по имейл или телефон в повечето случаи е обща и хипотетична!

Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова