Доставка и монтаж на видеодомофонни системи София
 • Доставка и монтаж на видеодомофонни системи София
 • Видео домофонни системи NIPPON
  Индивидуален домофонен апарат
  5'' TFT цветен видеодомофон с високоговорител;
  шест проводна връзка; размери: 222(L)x200(W)x66(D)mm;

  Входно домофонно табло
  Алуминиево видеодомофонно табло.
  Предназначено за вграждане в стена.
  Панелът е снабден с отделни бутони за всеки един апартамент и надписи, които дават възможност за написване на ползвателите.
  Възможност за включване на електрическа брава

  Комутационен и енергозахранващ блок(домофонна централа)
  Захранващ модул - DC 18V;
  размери: 124(L)x90(W)x70(D)mm;
Изработка на метални врати София
 • Изработка на метални врати София
 • Предлагаме изработка и монтаж на входни метални врати за жилища, офиси, входове, сервизни помещения, мазета и др.Вратите са еднокрили или двукрили подходящи както за производствени, така и за жилищни сгради. Възможност за монтиране на електро-механична брава за отваряне с чип карта или дистанционно управление. Предлаганите метални врати са с отваряне навън, навътре, лява или дясна, стандартни и нестандартни размери. Основното изискване на металните врати е висока степен на сигурност и защита срещу кражби,разбиване,взлом което със сигурност трябва да се спази. За изработката на металните врати са вложени възможно най- добрите материали, което ги прави сигурни и стабилни. Вратите се изработват от от студено валцована ламарина с дебелина 1.5/2.0 мм, огъната на хидравличен абкант, за да се получи един добър класически вид , вътрешно оребряване от метални профили за добра вандало устойчивост, и пълнеж от минерална вата за постигане на най-добра топло и шумо изолация.Металът е обработен срещу корозия, а покритията са разнообразни- фурнир, лак, ламинат, грунд, боя.
  За да гарантира качествената изработка на продукта, мерките за желания продукт се взимат от наш консултант и са съобразени с конкретният случай на всеки отделен клиент.Ние можем да Ви предложим безплатно да дойдем на място и да извършим безплатен оглед, да вземем нужните размери и да изготвим нашата оферта, която по никакъв начин не Ви обвързва да работите с нас. Знаем, че смяната на входната врата в жилищен блок е колективно решение на всички живуващи, затова след като разгледате нашата оферта Вие сами ще решите дали да се свържете с нас или не.
  ПОЩЕНСКИ КУТИИ
  Предлаганите варианти на пощенски кутии за входове притежават разнообразие от модели и размери с възможност за вертикално или хоризонтално разположение на кутиите, с брой по желание на клиента. От лицевата страна на кутиите има лазерно прорязани отвори през които да получавате вашата кореспонденцията без да се разкъсва или наранява, защитени с подвижно капаче. На гърба са вратичките със секретни ключалки, до които имат достъп собствениците. Всяка пощенска кутия е снабдена с брава и два ключа.
ПЛЪЗГАЩИ СЕ И ДВУКРИЛИ ВРАТИ София
 • ПЛЪЗГАЩИ СЕ И ДВУКРИЛИ ВРАТИ София
 • ПЛЪЗГАЩИ СЕ И ДВУКРИЛИ ВРАТИ
  Плъзгащи се врати на долна релса и без долна релса (конзолни врати). Двукрили врати решетъчни модели или плътни модели. Възможност за вграждане на пешеходна врата във зададен модел врата. Избор на обработване на вратите след изработване - боядисване с грунд против ръжда и боя или горещопоцинковане след изработване и боядисване.
ДВОРНИ ВРАТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО София
 • ДВОРНИ ВРАТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО София
 • Дворни врати и портали, уникални модели от ръчно ковано желязо или заготовки от ковано желязо
  Дворни врати от ковано желязо, модели двукрили метални врати и плъзгащи се метални врати. Използване на ръчно ковано желязо или готови заготовки. Може да окажете допълнително положително въздействие върху дворните врати като добавите допълнителни декорации. Възможност за изваждане или вграждане на елементи. Ако имате добра идея ние ще я реализираме с професионални решения. Избор на решетъчен модел или плътен модел врати.Изработваме също и метални огради към дадения модел портална врата. Цена на дворни врати зависи от материала от който са изработени и сложността на изработка.
Заключване с чип и магнит на вход
 • Заключване с чип и магнит на вход
 • Контрол на достъпа за жилищен вход – тип магнит 300 kg

  Използваме контролер и централа за заключване с чип на общ жилищен вход, които са българско производство и вече 20 години доказват своята надеждност и ефективност на повече от 10 000 хиляди отделни точки в цялата страна. Управлението и сервизирането на софтуера (спирането и пускането на отделните чипове) се осъществява по няколко начина:
  – Чрез главен чип – включено е в комплекта
  – Чрез лаптот – софтуер и кабел за данни – закупува се отделно
  – Чрез мобилен телефон – GSM комуникатор – закупува се отделно

  Най-добрата система за електронно заключване за жилищни входове с метална (желязна) врата и дограма! Няма триещи механизми и бързо износващи се части! Изключително дълъг експлоатационен срок!
  Контактна система с електронна брава тип Магнит (електромагнит 300 кг), работи с до 999 броя електронни ключа тип iButton. От външната страна се отваря чрез електронен ключ, а от вътрешната страна – чрез натискане на бутон, може и с допълнителен четец – превантивна мярка срещу крадци.
  ДОСТАВКА И МОНТАЖ – 260,00 лв с реле за връзка с домофоните. Както е показано на първата снимка вратата се отваря навън. Ако се отваря навътре тогава е необходимо да се сложат допълнителни ZL планки. Ако рамката на вратата е тясна и се налага нейното прекрояване това може да се избегне с една Монтажна планка.

  ZL планки – 45,00 лева
  L планка – 18,00 лева
  Обла L планка със скрити кабели – 45,00 лева
  Монтажна планка за насрещна планка на магнита – 25,00 лева
  Допълнителен четец за изход срещу крадци – 55,00 лева
  Аварийно захранване с акумулатор 12 волта 7 ампера – 110,00 лева
  Заключване с чип на вход тип магнит може да се ползва за всякакъв тип врати и е най-добрият избор за електронно заключване на общи входни врати на жилищни сгради. Поради липсата на механични износващи се елементи е изключително издръжлив и има много дълъг живот на експлоатация. Няма изисквания за състоянието и вида на вратата.

  Електромагнитът се състои от две части – едната се монтира на касата, а другата на крилото на вратата. Монтира се в горния отваряем ъгъл на вратата за метални врати.
 • 260 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова