Пране на матраци

Референтен номер
RF590174
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
14.04.2017
Описание
За услугата
Замърсените матраци вече не са проблем защото почистване на матрак в домашни условия е трудно без необходима информация и машини. Дълги години имаше схващане, че сода за хляб ще помогне, но тя не дава резултат защото почиства само повърхностния слой без да се изсмуче мръсната част.

Машините които използваме изпират в дълбочина, като първо се нанася препарата, после се изпират и изсмукват така се премахват петна и акари. След пране са влажни, не могат да бъдат използвани поне пет часа но ще се насладите на сладки сънища и няма да се налага да подменяте. За дълъг период на ползване е препоръчително използване на над матрака непромукаемо спално бельо предпазващо от замърсяване.

Мислите че матраците имат чаршаф и не се мърсят? В следствие на използване дори с чаршаф се мърсят. Ето защо е необходимо пране и почистване на матраци от акари и петна на определен период от време.


КАК ПОСТИГАМЕ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ

Фиксира се къде са по-мръсни и имат петна,третираме петната и изчакваме почистващия препарат да ги разложи,следва старателно изпиране, след което се изсушават прецизно, при желание на клиента могат да бъдат ароматизирани, което не оскъпява цената, след това в зависимост от условията в помещението до няколко часа ще бъдат напълно сухи и ухаещи прекрасно.

Може да направите справка за основно или абонаментно почистване София, пране на мокети, пътеки и килими онлайн.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
бул. Александър Стамболийски №81 1303
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 376 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова