Пране на мокети

Референтен номер
RF143785
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
14.04.2017
Описание
За услугата
Пране на мокети
Мокетите вкъщи създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена и недобра настилка може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно. При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени.

Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка. В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете.

ЗАЩО ДА СТЕ СПОКОЙНИ

Носим отговорност за тъканите, съвестни сме и няма да подведем клиента, коректни за използвани препарати и машини. Уважаваме стари и нови клиенти. Изчисляваме цени според квадратура

КАК ЩЕ СТЕ СПОКОЙНИ

След оглед за степента на замърсеност, извършва се почистване на място, нанася се почистващ препарат съобразен с тъканта, следва пране с почистващи машини, които не застрашават здравето и настилката под мокетите на клиента, след това се изсушава на изпрания мокет и много бързо след това изсъхва тъй като влажността е изсмукана машинно.

Извършваме услугата според нуждите на клиента, за пране на мокети.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
бул. Александър Стамболийски №81 1303
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 383 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова