Пране на килими

Професионално пране, обшиване, почистване
 • Професионално пране, обшиване, почистване
 • Услугите ни са разделени на няколко типа:
  Изпиране на килими, мокети, пътеки, одеала, китеници, халища, олекотени юргани и др
  Почистване - включва почистване на помещения с твърда подова настилка, на прозорци, фасадни витрини, измиване на дограми, щори
  Обшиване с оверлог - ръбовете и крайщата на Вашите постелки и завивки много често се захабяват, особено ако са стари. Обшиването с оверлог ще ги възстанови и удължи тяхната употреба.
  Транспорт до дома - много често хората са заети и нямат възможност да отделят време , и да транспортират нещата за пране.
  Химическо чистене, пране и парно гладене,боядисване на кожа и текстил
Пране на мокети
 • Пране на мокети
 • Пране на мокети
  Мокетите вкъщи създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена и недобра настилка може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно. При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени.

  Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка. В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете.

  ЗАЩО ДА СТЕ СПОКОЙНИ

  Носим отговорност за тъканите, съвестни сме и няма да подведем клиента, коректни за използвани препарати и машини. Уважаваме стари и нови клиенти. Изчисляваме цени според квадратура

  КАК ЩЕ СТЕ СПОКОЙНИ

  След оглед за степента на замърсеност, извършва се почистване на място, нанася се почистващ препарат съобразен с тъканта, следва пране с почистващи машини, които не застрашават здравето и настилката под мокетите на клиента, след това се изсушава на изпрания мокет и много бързо след това изсъхва тъй като влажността е изсмукана машинно.

  Извършваме услугата според нуждите на клиента, за пране на мокети.
Пране на ТИР кабини и камиони
 • Пране на ТИР кабини и камиони
 • Хигиената на камиона е свързана със стила на шофьора. За да бъде винаги чиста тапицерията на автомобил, микробус или ТИР доверете се на нас. В забързано ежедневие, натоварения график, липсата на време и желание са причините кабините да са мръсни от тавана до пода.
  През прозорците видимостта да е намалена в следствие на замърсеност. За доволни собственици и шофьори извършваме услугата целогодишно независимо от метеорологичните условия и годишния сезон. За чистота на кабината е необходимо всекидневна хигиена, но когато камиона е на път това е трудно, затова може да запазите дата и час за пране, да не се нарушава работата.
  При пране на автомобили и микробуси, автобуси и камиони идваме на място, на което се намира превозното средство, по този начин спестяваме средства за гориво и време на клиента. Необходимо условие при посещение на място е да бъде осигурен ток на близко разстояние до двадесет метра, вода и присъствие на собственика или упълномощено лице за около два часа.
  Изпира се тавана от вътрешната страна, леглата, седалките и пода. Почиства се арматурното табло, стъклата, хладилника, пепелниците и след няколко часа камиона е в нормален работещ режим напълно изпран за радост на шофьора и собственика.
Пране на матраци
 • Пране на матраци
 • Замърсените матраци вече не са проблем защото почистване на матрак в домашни условия е трудно без необходима информация и машини. Дълги години имаше схващане, че сода за хляб ще помогне, но тя не дава резултат защото почиства само повърхностния слой без да се изсмуче мръсната част.

  Машините които използваме изпират в дълбочина, като първо се нанася препарата, после се изпират и изсмукват така се премахват петна и акари. След пране са влажни, не могат да бъдат използвани поне пет часа но ще се насладите на сладки сънища и няма да се налага да подменяте. За дълъг период на ползване е препоръчително използване на над матрака непромукаемо спално бельо предпазващо от замърсяване.

  Мислите че матраците имат чаршаф и не се мърсят? В следствие на използване дори с чаршаф се мърсят. Ето защо е необходимо пране и почистване на матраци от акари и петна на определен период от време.


  КАК ПОСТИГАМЕ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ

  Фиксира се къде са по-мръсни и имат петна,третираме петната и изчакваме почистващия препарат да ги разложи,следва старателно изпиране, след което се изсушават прецизно, при желание на клиента могат да бъдат ароматизирани, което не оскъпява цената, след това в зависимост от условията в помещението до няколко часа ще бъдат напълно сухи и ухаещи прекрасно.

  Може да направите справка за основно или абонаментно почистване София, пране на мокети, пътеки и килими онлайн.
Пране на килими
 • Пране на килими
 • Ние сме млад екип от професионалисти в областта си! Разбираме своята мисия напълно, а именно – да внесем уют във Вашият дом!
  Предлагаме услугата ръчно изпиране на килими, пътеки и мокети с безплатен транспорт. Ние ще вземем Вашите постелки, ще ги изперем и изсушим за съответната цена на m2 и ще ги върнем до Вашият адрес безплатно! Времето, което ще ни отнеме обикновено е от 3 до 5 дни. Можете да разчитате на нас!

  Всеки четвърти килим от адрес се пере безплатно !

  ⋅ Килимът се взима от адрес (безплатно)
  ⋅ Почиства се преди пране
  ⋅ Изпира се с професионални препарати (при процеса не се замърсява околната среда)
  ⋅ Суши се в специални сушилни
  ⋅ Ароматизира се с есенция
  ⋅ Екипът ни го доставя до посоченият адрес (безплатно)
  Продължителността на процеса е около 3 работни дни.
  Можете да се възползвате от нашите услуги ЦЕЛОГОДИШНО.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова