Пране на ТИР кабини и камиони

Референтен номер
RF253504
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
14.04.2017
Описание
За услугата
Хигиената на камиона е свързана със стила на шофьора. За да бъде винаги чиста тапицерията на автомобил, микробус или ТИР доверете се на нас. В забързано ежедневие, натоварения график, липсата на време и желание са причините кабините да са мръсни от тавана до пода.
През прозорците видимостта да е намалена в следствие на замърсеност. За доволни собственици и шофьори извършваме услугата целогодишно независимо от метеорологичните условия и годишния сезон. За чистота на кабината е необходимо всекидневна хигиена, но когато камиона е на път това е трудно, затова може да запазите дата и час за пране, да не се нарушава работата.
При пране на автомобили и микробуси, автобуси и камиони идваме на място, на което се намира превозното средство, по този начин спестяваме средства за гориво и време на клиента. Необходимо условие при посещение на място е да бъде осигурен ток на близко разстояние до двадесет метра, вода и присъствие на собственика или упълномощено лице за около два часа.
Изпира се тавана от вътрешната страна, леглата, седалките и пода. Почиства се арматурното табло, стъклата, хладилника, пепелниците и след няколко часа камиона е в нормален работещ режим напълно изпран за радост на шофьора и собственика.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
бул. Александър Стамболийски №81 1303
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 594 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова