Сървър и домейн хостинг

Хостинг
 • Хостинг
 • Нашите хостинг планове са предназначени за нуждите на всеки един потребител. Те са изградени така, че да поберат повече от един сайт в интернет пространството и се предлагат с многоезичен контролен панел, инсталатор на системи както и напълно безплатен сайт строител, с който можете да конструирате вашия уебсайт без да са ви нужни познания по програмиране или дизайн.
 • 3.50 Лева
Сървър, домейн, хостинг София
 • Сървър, домейн, хостинг София
 • Защо да предпочетете услугите на Host.bg?

  Услугите на Host.bg се ползват от повече от 26 000 клиенти. За всички тях Host.bg осигурява професионални, удобни, икономични и непрекъснато развиващи се хостинг услуги. За клиентите, които имат нижда от специална помощ за да представят своя бизнес в уеб по уникален начин или да развият свой уеб бизнес компанията осигурява висококвалифицирана денонощна техническа помощ.Можете да ни се доверите - хостингът на Host.bg е надежден и сигурен, за което свидетелстват нашите над 13 000 клиенти. Ние ви предлагаме:
  - сигурни сървъри с всички мерки за защита на информацията от вашия сайт
  - всекидневен пълен backup (изготвяне на архивно копие) на цялата информация от сайта ви - уеб страници, скриптове, бази данни и пр., така че при необходимост сайта ви да бъде веднага възстановен
  - 24/7/365 наблюдение на системите и денонощна техническа поддръжка по телефон и тикет система.

  Мрежата на Host.bg е двойно подсигурена, като двете връзки работят независимо и паралелно. Дори и при отпадането на една от връзките, другата осигурява връзка на сървърите до 10 секунди.
  Host.bg предоставя голяма база данни с помощна и техническа информация на info.host.bg. 24 часовата техническа помощ е екип от добре обучени и амбицирани професионалисти, готови да Ви помогнат. При необходимост Вие ще получите информация и помощ:
  - от нашата секция с помощна информация и отговори на често задавани въпроси
  - на денонощен телефон 0887 88 99 66
  - в денонощно обслужваната тикет система, където може да изпратите запитване от www.host.bg или от секция ‘техническа помощ’ от контролния Ви панел. Времето за реакция обикновено е до 5 мин, като гарантираният максимум е 30 мин. Системните администратори и специалистите от техническа помощ са на разположение 24/7/365, делник, празник, Коледа, Нова Година или Великден.
  Цялата мрежа на Host.bg e гигабитова. Сървърите се намират в telepoint.bg - най-бързо развиващият се колокейшън център в София, България. Мрежата покрива канал от 15 000+ Mbps пиъринг и 250Mbps международна свързаност.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова