Сървър, домейн, хостинг София

Референтен номер
RF185592
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
16.05.2017
Описание
За услугата
Защо да предпочетете услугите на Host.bg?

Услугите на Host.bg се ползват от повече от 26 000 клиенти. За всички тях Host.bg осигурява професионални, удобни, икономични и непрекъснато развиващи се хостинг услуги. За клиентите, които имат нижда от специална помощ за да представят своя бизнес в уеб по уникален начин или да развият свой уеб бизнес компанията осигурява висококвалифицирана денонощна техническа помощ.Можете да ни се доверите - хостингът на Host.bg е надежден и сигурен, за което свидетелстват нашите над 13 000 клиенти. Ние ви предлагаме:
- сигурни сървъри с всички мерки за защита на информацията от вашия сайт
- всекидневен пълен backup (изготвяне на архивно копие) на цялата информация от сайта ви - уеб страници, скриптове, бази данни и пр., така че при необходимост сайта ви да бъде веднага възстановен
- 24/7/365 наблюдение на системите и денонощна техническа поддръжка по телефон и тикет система.

Мрежата на Host.bg е двойно подсигурена, като двете връзки работят независимо и паралелно. Дори и при отпадането на една от връзките, другата осигурява връзка на сървърите до 10 секунди.
Host.bg предоставя голяма база данни с помощна и техническа информация на info.host.bg. 24 часовата техническа помощ е екип от добре обучени и амбицирани професионалисти, готови да Ви помогнат. При необходимост Вие ще получите информация и помощ:
- от нашата секция с помощна информация и отговори на често задавани въпроси
- на денонощен телефон 0887 88 99 66
- в денонощно обслужваната тикет система, където може да изпратите запитване от www.host.bg или от секция ‘техническа помощ’ от контролния Ви панел. Времето за реакция обикновено е до 5 мин, като гарантираният максимум е 30 мин. Системните администратори и специалистите от техническа помощ са на разположение 24/7/365, делник, празник, Коледа, Нова Година или Великден.
Цялата мрежа на Host.bg e гигабитова. Сървърите се намират в telepoint.bg - най-бързо развиващият се колокейшън център в София, България. Мрежата покрива канал от 15 000+ Mbps пиъринг и 250Mbps международна свързаност.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
България, София 1574 бул.
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 394 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова