Мазилки

ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА ПАЗАРДЖИК
 • ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА ПАЗАРДЖИК
 • Богат Асортимент и Цветове На Минерални Мазилки
  Ние Ви предлагаме богат избор на цветове, които са съобразени с вашите изисквания и вкусове. В случай, че се затруднявате при избора, ние разполагаме с опитен дизайнер за консултации относно какъв на цвят и вид декоративна мазилка ще е най-подходяща за дома ви.

  Ние работим с всякакъв вид декоративна мазилка. Тук може да се запознаете с най-популярните фасадни мазилки сред нашите клиенти:

  Полимерни Мазилки се характеризират с много висока еластичност. Това води до намаляване от вероятността да се образуват пукнатини по фасадата. Полимерните мазилки притежават много добри водоотблъскващи качества, но имат слаба паропропускливост. Подходящи са за райони с различни температурни амплитуди.
  Силикатни Мазилки – тази група мазилки имат висока издръжливост на механични натоварвания. Силикатните мазилки са дълготрайни и запазват качествата си във времето. Основно им предимство е че, съхнат от основата към повърхността, което позволява по-лесна им обработка.
  Силиконови Мазилки са чудесно решение за София, Пазарджик и Пловдив, тъй като те не задържат прах и не позволяват на мръсотията от града да проникне в дълбочина. Имат изключителна паропропускливост и водоотблъскване. Силиконовите мазилки са устойчиви на всякакви атмосферни условия. Перфектен избор фасадна мазилка в зони с високо ниво на замърсяване или пък с повишена влажност на въздуха.
  Силикон-Акрилни Мазилки – Притежават добри паропропускливи свойства , добро водоотблъскване и висока механична здравина. Този вид външна мазилка съчетава част от качествата на полимерните и силиконовите мазилки.
  Сухи Минерални Мазилки – основно предимство на сухите минерални мазилки е, че са естествени екологични продукти. Те притежават най-добра паропропускливост от останалите видове мазилки, но имат по-кратко отворено време и по-слабо водоотблъскване. Само при нас цената на минералната мазилка е толкова достъпна!
ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ ПАЗАРДЖИК
 • ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ ПАЗАРДЖИК
 • Развихрете Въображението Си С Нашите Декоративни Мазилки
  Благодарение на опита, с които разполагаме и разнообразните материали и техники, които владеем, Вие получавате уникална възможност да постигнете безкрайно много удивителни резултати за дома ви. Нашите декоративни решения позволява да се създаде интериорно пространство, което ще отговаря напълно на идеите и желанията ви като придава една специфична уникалност и стил на всяко помещение. Ние можем да направим по Ваш избор:

  Венецианска мазилка
  Минерална мазилка
  Драскана мазилка
  Силиконова мазилка
  Дърпана мазилка и много други!
ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА ПЛОВДИВ
 • ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА ПЛОВДИВ
 • ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА – КАЧЕСТВО НА ТОП ЦЕНА

  Ако не сте почитатели на сивото и скучното, значи сте попаднали на правилното място! Ние, от “Ремонта БГ”, ще направим фасада на вашия дом отново да привлича погледите на минувачи, гости и съседи. С изключителния и богат асортимент от фасадни мазилки, който предлагаме в Пловдив на атрактивни цени, Вие ще може да изберете цвят и структура по ваш вкус и преценка. Не се колебайте, а ни звъннете днес на ☎0898394015.
Декоративни мазилки Пловдив
 • Декоративни мазилки Пловдив
 • Най-добрите Декоративни мазилки в Пловдив!
  Ние, от Ремонта БГ смятаме, че качествените продукти са неделима част от перфектния завършек за всяка декоративна мазилка. Но какво ще са и най-добрите материали и инструменти в ръцете на неопитни и несръчни майстори? Затова ние сме подбрали екип от квалифицирани специалисти за оформянето и направата на всякакъв вид интериорни мазилки за нашите клиенти в Пловдив.
ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА СОФИЯ
 • ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА СОФИЯ
 • ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА – КАЧЕСТВО НА ТОП ЦЕНА
  Вие сте тук:РЕМОНТА.БГ/ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА – КАЧЕСТВО НА ТОП ЦЕНА
  Ако не сте почитатели на сивото и скучното, значи сте попаднали на правилното място! Ние, от “Ремонта БГ”, ще направим фасада на вашия дом отново да привлича погледите на минувачи, гости и съседи. С изключителния и богат асортимент от фасадни мазилки, който предлагаме в София, на атрактивни цени.
ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ СОФИЯ
 • ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ СОФИЯ
 • ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ
  Декоративните мазилки са прекрасен начин да завършите интериора на вашия дом. Вие винаги може да разчитате на сръчността и професионализма на нашите опитни майстори в направата на драскана или венецианска мазилка.
  Тъй че не се колебайте, а ни се обадете на момента!
 Декоративни мазилки
 • Декоративни мазилки
 • Импрегнирането, финото шпакловането и боядисването са трите основни стъпки, които съпътстват направата на декоративни мазилки. Всеки един от тези процеси се характеризира със свои специфични черти и особености, които трябва да се спазват, така че да се стигне до изработката на възможно най-доброто постижение. Декоративни мазилки днес са не само доста популярни, но и предлагат повече възможности за развитие и разнообразие в сферата на вътрешния и външен дизайн. Едни от популярните продукти са венецианските и италианските, благодарение на които става възможно пресъздаването на епохи от близкото и далечното минало.

  1 Травертин 35-45лв./м²
  2 Кадоро 35-45лв./м²
  3 Гарсело - стуко 35-45лв./м²
  4 Пейн топ 35-45лв./м²
  5 Маркополо 35-45лв./м²
  6 Луна нова 35-45лв./м²
  7 Май Арт 35-45лв./м²
  8 Облепяне /подготовка/ след оглед
 • 40 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова