ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ Русе

Референтен номер
RF616512
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ/SKIN REJUVENATION
Лазерно подмладяване/Skin Rejuvenation с IPL технологията е една от най-често и най-отдавна прилаганите в естетичната практика терапии. Процедурата използва биологичния ефект на светлината за постигане на видимо подмладяване на кожата с дълготраен ефект.

Какво представлява Лазерно подмладяване/Skin Rejuvenation?

През последните две десетилетия Лазерно подмладяване/Skin Rejuvenation се наложи като незаменима процедура за намаляване на видимите линии и бръчки, свиване на разширени пори, редуциране на разширени капиляри и дифузно зачервяване на лицето и заличаване на тъмните петна от кожата. Широкият спектър от индикации за прилагането й я правят подходяща както за относително млади лица, така и за хора в средна и зряла възраст.
Какъв тип светлина се използва при Лазерно подмладяване/Skin Rejuvenation

За процедурата се използва т.нар. интензивна пулсова светлина, известна още като IPL (intense pilsed light). Тя представлява сноп от лъчи с дължина на вълната в спектъра 530-560 nm до 1200 nm. Широкия спектър на лъчите, прилагани при терапията дава възможност за прилагане на процедурата при множеството различни индикации и така да се атакуват различни проблеми и несъвършенства по кожата на лицето.

Какъв е механизма на действие на IPL върху кожата?

Действието на IPL се базира на принципа на „селективната фототермолиза”, при който светлината, която се излъчва от апарата се поглъща от специфични структури от кожата, наречени хромофори. При фотоподмладяването това са хемоглобина в кръвоносните съдове и меланина в повърхностните слоеве на кожата и космите. Погълнатата светлина се трансформира в топлина и настъпва избирателно разрушаване на прицелни структури като пигментни петна, разширени капиляри, косми и др. В допълнение към тези ефекти, част от лъчите, достигат повърхностните и по-дълбоки структури в дермата и стимулират фибробластите да произвеждат повече нов и здрав колаген. Така чрез една процедура се въздейства едновременно върху няколко естетични проблема.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 240 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова